Street Fighter V va fi lansat abia în 2016

Street Fighter V va fi lansat abia în 2016

Anunţat în urmă cu ceva timp, se pare că noul nu va fi lansat oficial de către Capcom decât în primăvara anului viitor.

Amatorii de jocuri cu bătaie aşteaptă cu interes lansarea unui nou episod din , după ce Street Fighter 4 a avut parte de vânzări spectaculoase şi review-uri pozitive pe toate platformele pe care a ajuns.

În teorie, nu există încă un comunicat oficial legat de lansarea Street Fighter V. În practică însă, printr-o postare pe blogul Capcom Unity, ne-a fost oferită o fereastră de lansare destul de precisă pentru a ne mai potoli un pic aşteptarea. Detaliind materialele promoţionale ce urmau să ajungă în Boston la conferinţa PAX East 2015, creatorii respectivei postări au afirmat foarte senini. ,,Toată lumea este entuziasmată în legătură cu Street Fighter V ce urmează să se lanseze pe PS4 şi PC primăvara viitoare.

Deşi a fost lansat în urmă cu ceva timp şi un trailer pentru noul titlu, până acum, nimeni nu a ştiut când acesta va ajunge la gameri. La întrebarea dacă respectiva perioadă de lansare este corectă, un oficial al companiei a afirmat că primăvara lui 2016 este doar o dată ţintă, fără a fi bătută în cuie.

Pentru prima oară, Street Fighter V va fi lansat exclusiv doar pe PlayStation 4 şi PC, fără nici un fel de suport pentru consolele Microsoft, Xbox One sau Xbox 360. Înainte de ajunge la publicul larg, Capcom a promis că va exista un beta online la scară largă, cel mai mare din istoria francizei, pentru finisarea ultimelor detalii.

Citește și: