Primele detalii importante despre Galaxy S8 ajung online

Primele detalii importante despre Galaxy S8 ajung online

Galaxy S7 a fost un succes pentru companie, reușind să aducă vânzările pe linia de plutire. Până în prima parte a lui 2017, compania lucrează intens la Galaxy S8.

Având în vedere căt de ineficienți au devenit marii producători de smartphone-uri în protejarea detaliilor despre iminentele lor vârfuri de gamă, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul știm deja câteva particularități despre Galaxy S8. În definitiv, Galaxy S7 a fost destul de similar estetic cu Galaxy S6, iar pe sistemului modificărilor radicale de design și funcționalitate pe care Apple le introduce odată la 2 ani, ne așteptăm ca Samsung să facă ceva similar în 2017.

Cel mai nou trend când vine vorba de terminale high-end ține de două camere principale pe spatele telefoanelor. Funcționalitatea acestora diferă de cele mai multe ori, dar important este că vă ajută să faceți poze mai interesante și atrăgătoare. Apple s-ar putea să adopte acest sistem de captură odată cu lansarea iPhone 7 Plus, iar Samsung nu aștepta foarte mult să facă la fel.

Conform unui nou set de zvonuri ce au început să circule online în ultimele zile, Galaxy S8 va avea pe spate o pereche de camere, de 13, respectiv 12 megapixeli. Mai multe decât atât, partea din fața va avea o nouă cameră de 8 megapixeli ce va fi mult mai eficientă la imortalizarea unor selfie-uri de foarte bună calitate. Nu va lipsi nici senzorul de iris, o particularitate de securitate sporită introdusă de sud coreeni odată cu Galaxy Note 7 ce va deveni standard în smartphone-urile de top ale gigantului.

Huawei P9 deja a atras atenția multor fotografi prin sistemului său format din două camere pe spate, dintre care una face poze alb-negru, iar alta se rezumă la color. În acest context, rămâne doar să vedem în ce manieră vor implementa liderii pieței globale de telefoane, Apple și Samsung, o rețetă similară în propriile dispozitive în doar câteva luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo