07 feb. 2016 | 13:39

Prima imagine a unui posibil viitor Lumia 650 XL

ACTUALITATE
Prima imagine a unui posibil viitor Lumia 650 XL

Se pare că Microsoft nu se limitează doar la un model standard de Lumia 650 ci plănuiește construcția unui model ceva mai mare.

Numit Lumia 650 XL, primele dovezi ale noului telefon au venit din China. Se pare că numele de cod al aparatului este Honjo. În poza venită prin filiera Baidu (se vede în watermark) se poate compara în mărime cu Lumia 1520. Aparatul are o mărime de 5.4 inci, deci va fi mai mic decât vîrful de gamă de la Lumia.

Prima imagine cu un posibil viitor Lumia 650 XL

În afară de mărimea display-ului, specificațiile telefonului sunt similare cu cele pe care le găsim la Lumia 650 mărimea normală, inclusiv ecranul de 720p HD. Astfel, noul terminal va include un procesor quad-core Snapdragon, tactat la 1,1GHz, 1GB RAM și doar 8GB pentru stocarea datelor personale. Nu știm dacă și varianta XL se va bucura de un slod de card SD precum varianta standard, dar e foarte posibil.

Gurile rele spuneau că Lumia 650 ar putea fi ultimul Lumia programat pentru 2016, alții zicând că ar fi ultimul pentru totdeauna. Nu suntem siguri unde anume s-ar plasa varianta XL în aceste zvonuri, dar e posibil ca varianta XL să se lanseze în același timp cu Lumia 650, sau imediat după aceea. În orice caz, vom vedea mai multe detalii când Microsoft va decide să le facă publice.