Microsoft Lumia 650 este disponibil la precomandă

Microsoft Lumia 650 este disponibil la precomandă

Înainte de lansarea sa oficială, Microsoft Lumia 650 este deja disponibil la precomandă.

După cum probabil ați auzit de curând, Microsoft ar putea lansa un nou telefon la începutul lunii viitoare. Din păcate, zvonurile indicau și faptul că Lumia 650 ar putea fi singurul telefon Lumia din acest an. Acum, în ciuda faptului că nu a fost lansat, Lumia 650 este deja disponibil la precomandă, grație distribuitorului MobileFun, din Marea Britanie.

Lumia 650

După cum scrie site-ul Phonearena, pagina oficială a telefonului menționează și specificațiile. Astfel, noul terminal va include un procesor quad-core Snapdragon, tactat la 1,1GHz, 1GB RAM și doar 8GB pentru stocarea datelor personale. Din fericire, gigantul din Redmond a decis să includă și un slot pentru carduri microSD, ceea ce înseamnă veți putea mări capacitatea cu până la 128GB.

Display-ul va avea o diagonală de 5 inci și va suporta o rezoluție 720p, iar camera principală va fi una de 8 megapixeli. Acumulatorul va avea o capacitate de doar 2.000 mAh, însă, cel mai probabil, autonomia va fi suficient de mare pentru a vă garanta o zi întreagă de folosire în orice condiții. Lumia 650 va fi cel de al patrulea telefon care va rula sistemul de operare Windows 10, dupa Lumia 950, 950 XL și ACer Jade Primo. Prețul va fi de 263 de euro, echivalentul a 1.200 de lei în prezent, însă Phonearena susține că acesta ar putea fi chiar mai mic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: