Microsoft Lumia 650 va debuta în februarie: ar putea fi singurul telefon Lumia din acest an

Microsoft Lumia 650 va debuta în februarie: ar putea fi singurul telefon Lumia din acest an

Microsoft se pare că va lansa un nou telefon la începutul lunii februarie.

Compania din Redmond va lansa un nou telefon la începutul lunii viitoare, după cum scriu cei de la Phonearena, Asta ar fi vestea bună. Vestea mai puțin bună este că ar putea fi singurul telefon Lumia din acest an.

După cum v-am spus într-un articol precedent, acesta ar urma să fie comercializat drept un telefon accesibil, ideal pentru companiile car vor să furnizeze smartphone-uri cu Windows 10 angajaților. Site-ul Windows Central a colaborat cu un designer pentru a crea o serie de imagini cu Lumia 640, bazate pe informațiile furnizate de diverse surse din cadrul Microsoft.

Din punct de vedere al specificațiilor, acesta nu va fi un telefon impresionant. Vom avea de-a face cu un ecran HD, cu o diagonală de 5 inci, un procesor Snapdragon 212 și 1GB RAM. Capacitatea de stocare de 8GB va putea fi suplimentată, însă, prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Mai mult decât atât, senzorul de pe spate va fi unul de 8 megapixeli, în timp ce senzorul de pe față va fi de 5 megapixeli.

Va fi al patrulea telefon Microsoft care va rula sistemul de operare Windows 10 și singurul telefon Lumia pe care gigantul american îl va introduce pe piață în acest an. Astfel, se pare că Lumia 750 și 850 nu vor mai fi lansate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: