15 iul. 2016 | 18:45

Playtech News Bytes: Pokemon Go, Tesla Model X și noua planetă din Sistemul Solar

VIDEO
Playtech News Bytes: Pokemon Go, Tesla Model X și noua planetă din Sistemul Solar

Playtech News Bytes este un scurt rezumat video al celor mai importante știri din domeniile auto, tehnologie și știință. Urmăriți un episod nou în fiecare vineri.

Pokemon Go, un joc pentru smartphone-uri în care trebuie să te plimbi în viața reală pentru a prinde monștri virtuali, a pus stăpânire pe întreaga lume. Totuși, din cauza popularității foarte mari, jocul a început să provoace și probleme. De exemplu, niște infractori își ademeneau victimele prin intermediul Pokemon Go după care le jefuia. Mai mult, o adolescentă din Statele Unite a descoperit un cadavru în timp ce era la vânătoare de monștri. Și, în caz că aveați dubii privind popularitatea jocului, trebuie să știți că peste 300 de jucători au invadat un cartier din Sidney, iar polițiști au fost nevoiți să disperseze mulțimea. Pe site-ul Playtech.ro aflați toate detaliile despre și joc și învățați și cum să îl instalați.

Americanii de la Tesla tocmai au anunțat un nou model de mașină electrică. Este o versiune puțin mai slabă a modelului X și poartă numele X60D. De ce ar trebui să vă intereseze? Pentru că este cea mai ieftină mașină produsă de compania americană. Va putea fi cumpărată cu 74.000 de dolari și ajunge la 100 de kilometri pe oră în numai 6 secunde. Cât veți putea merge cu Tesla X60D după o reîncărcare? 370 de kilometri. Noua mașină electrică va fi disponibilă anul viitor.

Cărțile de astronomie vor trebuia schimbate în curând.O echipă de oameni de știință a descoperit o nouă planetă, parte din sistemul nostru solar, despre care spun că se încadrează în categoria planetelor pitice.Aflată mai departe decât Neptun, planeta pitică impresionează prin dimensiunile reduse. Astfel,  corpul ceresc are un diametru de 700 de kilometri. Numită provizoriu 2015 RR245, planeta se poate găsi la o distanță de peste 120 de ori mai mare față de Soare decât Pământul. Toate detaliile le găsiți pe site-ul Playtech.ro

Filmul pe care vi-l recomand săptămâna aceasta este Pete și Dragonul. Filmul prezintă aventura unui băiat orfan, Pete, şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care se întâmplă a fi un dragon.