Playtech News Bytes: Asus ZenFone Zoom, Mercedes E Class și beneficiile tatuajelor

Playtech News Bytes (4)Sunteți pregătiți pentru noul episod Playtech News Bytes? Acestea au fost principalele subiecte ale săptămânii. În plus, vă oferim și o recomandare de film la final. Weekend fain! ZenFone Zoom: http://goo.gl/1eFzr3Mercedes E Class: http://goo.gl/gaeYHATatuajele și imunitatea: http://goo.gl/a2iJKkZootropolis: http://goo.gl/KCqmKB

Posted by playtech.ro on Friday, March 11, 2016

Playtech News Bytes este un scurt rezumat video al celor mai importante știri din domeniile tehnologiei și științei. Urmăriți un episod nou în fiecare vineri

Luăm o pauză de la lansările pe plan internațional și ne îndreptăm atenția către piața locală. ASUS ZenFone Zoom a ajuns oficial în România și, implicit, în platoul Playtech. Este cel mai subțire smartphone cu zoom optic și poate să mărească imaginile de până la trei ori, lucru impresionant pentru un telefon care arată așa. Camera are 13MP și stabilizare optică, bliț dual LED, dar și focalizare cu laser. În rest, ASUS ZenFone Zoom vine și cu un display de 5,5 inch full HD, un procesor Intel de ultimă generație și viteză de 2,5 GHz și memorie RAM de 4GB. Toate detaliile despre el le găsiți aici.

Nu v-am zis degeaba despre domeniul auto mai devreme. Tot pe plan local a avut loc și prezentarea Mercedes E Class. Mă voi axa pe partea de tehnologie, cum v-am obișnuit. În limuzina nemților am găsit un bord digital care poate fi controlat și de pe volan mulțumită unui senzor tactil, dar și numeroase tehnologii ce țin de siguranță. Dintre ele amintesc Active Brake Assist, care asigură asistență optimă în cazul frânării de urgență sau care poate chiar să activeze frânele, sau sistemul Distance Pilot DISTRONIC, care poate să mențină atât distanța corectă față de autovehiculele din față, cât și să le urmărească cu o viteză de până la 210 km/h. Mai multe tehnologii și detalii găsiți aici.

Dacă vă plac tatuajele mele trebuie să știți că, aparent, nu au doar rolul de a atrage priviri, ci mă țin și sănătos. Conform rezultatelor unor experimente efectuate de câțiva cercetători din Statele Unite, tatuajele pot ajuta organismul să lupte mai bine împotriva infecțiilor.  Pentru a verifica ipoteza, cercetătorii au apelat la câțiva oameni dintr-un salon special, cărora le-au verificat nivelurile de imunoglobulină și au descoperit că sistemul lor imunitar era mai puternic după fiecare tatuaj.

Înainte de a încheia, vă propun și un film, că tot vine weekendul. Zootropolis rulează în cinematografele de la noi și este o animație foarte amuzantă, cu un substrat serios. Găsiți review-ul complet pe site-ul Playtech.

Octavian Palade
13:29 12.03.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video