Păpușile sexuale ar putea veni cu inteligență artificială, în viitorul apropiat

, 21 Aug, 11:42

Roboții sexuali și păpuşile din silicon folosiți pentru sex reprezintă încă un subiect tabu și „miezul” multor controverse de ordin etic și nu numai.

RealDoll este compania fondată de Matt McMullen și este recunoscută pentru faptul că produce păpuși sexuale extrem de asemănătoare oamenilor. Se pare că McMullen nu vrea ca asemănarea să se oprească la aspectul fizic, ci și să facă în așa fel încât păpușile să fie mai apropiate de nivelul uman din punct de vedere „intelectual”. Prin urmare, a anunțat că, în 2017, are în plan să le echipeze cu inteligență artificială.

„Pentru unii, aceasta ar putea reprezenta fericirea pe care nu credeau că o pot avea”, a declarat McMullen, într-o sesiune Q&A pe Reddit. Acesta a adăugat că sistemul AI dezvoltat de RealDoll va fi distractiv, captivant şi că va avea potenţialul de a simula iubirea. Mai mult decât atât, compania are în plan să lanseze în 2017 păpuși cu capete robotice, capabile să reproducă expresii umane.

RealDoll produce încă din 1997 unele dintre cele mai realiste şi scumpe păpuşi pentru sex. Printre păpușile gonflabile care împânzesc piața, cele produse de această companie sunt produse din silicon şi pot imita textura pielii şi poate chiar temperatura unui om. Mai mult, clienţii îşi pot personaliza „partenera“, care e gata în 80 de ore de lucru. Dacă inteligenţa artficială va fi folosită, atunci i-ar putea fi personalizat și „psihicul”, potrivit Adevărul.

Sexul cu roboți este, probabil, inevitabil. După cum scriam mai sus, nu toată lumea este încântată de aceste predicţii. Profesorul de etică Dr. Kathleen Richardson se teme că sexul cu roboţi va genera atitudini misogine şi aşteptări sexuale nerealiste. Ea este iniţiatoarea unei campanii numită „Campanie împotriva sexului cu roboţi”, care cere interzicerea acestor practici.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Trebuie sa fii fraier sa dai 10mii euro pe o papusa, de ex in Germania poti legal sa ai o partenera pe alese cu 50 euro ora.
Papusa ar fi rentabila daca ar avea in meniu : spala,gateste , face curatenie si aduce berea rece din frigider……..sa nu te scoli in timpul meciului .

Terminator 10 – 15 care măh?
Păi dacă-i dai ( inteligenţă ) acelui robot întreb:
CE garanţie şi CARE o ai plus certitudine precisă vs concretă că, acea „păpuşă” nu se va întoarce împotrivă când, omul va dorii şi totodată vrea să facă sex iar aceasta că, va dispune de inteligenţă va-ncepe să refuze?
Întrucât şi femeia nuu are mereu chef ca şi bărbatul să, facă întotdeauna sex fiind în toanele ei.
Pe când la ( păpuşa – robot ) prin inteligenţa artificială implementată aceste „toane” se vor numi anomalii.
Întrebare:
CUM rezolvi aceste anomalii? că doar aici este vorba de, imprevizibil iar categoric eu, sunt un tip absolut al inovaţiei.

cum rezolvi anomaliile?…simplu…ii dai bani

Stati linistiti,in curind vor aparea si barbatii artificiali,vom vedea cine va cere interzicerea lor.

E normal ca acea Kathleen Richardson sa fie impotriva. La fel ca inteligenta care este constanta pe Pamant, acelasi lucru se intampla si cu cerintele de alta natura, astfel ca doamna doctor se poate teme de o ratie mai mica.
Sau se va „vindeca” de migrene.

Marele Blond

Daca papusile sunt blonde, nici nu necesita multi biti.

la ce dracu-i mai trebuie inteligenta…?!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail