Pacific Rim 2 va fi regizat de cel care a produs serialul Daredevil

Pacific Rim 2 va fi regizat de cel care a produs serialul Daredevil

Cei de la Legendary Pictures se pare că au stabilit un regizor pentru filmul Pacific Rim 2.

Pacific Rim 2 a fost subiectul unui număr mare de zvonuri pe parcursul ultimelor luni, însă acum se pare că Legendary Pictures a reușit să angajeze un regizor. Este vorba despre Steven S. DeKnight. În cazul în care nu ați auzit de acesta, trebuie să știți că a fost implicat în numeroase proiecte de succes, precum serialele Spartacus: Gods of the Arena și Spartacus: War of the Damned, Smallville, Angel și Daredevil.

Scenariul pentru Pacific Rim 2, după cum scrie pe site-ul Deadline, a fost scris de către Jon Spaihts și include personajele create de Guillermo del Toro. Filmul se pare că va fi lansat în 3D pe plan internațional și ar putea reprezenta un nou succes de proporții pe piețele din Asia. În cazul în care v-a plăcut Pacific Rim și v-ați interesat în legătură cu o un sequel, probabil ați auzit că la un moment dat exista pericolul ca acesta să nu se mai filmeze.

Desigur, după cum ne amintește site-ul Polygon, faptul că Pacific Rim 2 se va filma în continuare este, mai degrabă, datorat unei tranzacții efectuate recent. Este vorba despre achiziția celor de la Legendary Pictures de către Wanda. Deși unii și-au manifestat îngrijorarea în legătură cu francizele pornite de către Legendary, Wanda se pare că este extrem de interesată de continuarea acestora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: