OnePlus 3T: s-a lansat ultimul telefon de top din 2016

OnePlus 3T: s-a lansat ultimul telefon de top din 2016

După câteva lansări dezamăgitoare de la marile companii din ultimele luni, OnePlus 3T încearcă să calculeze media perfectă dintre un telefon de top și un preț decent.

Fanii Apple și-au dorit un iPhone 7 complet reinventat la capitolul design. Amatorii de Samsung au sperat că Galaxy Note 7 nu explodează. Din pâcate, cu toții am fost dezamăgiți, mai ales când vorbim de smartphone-uri a căror valoare medie se apropie de 800 de dolari. Din acest motiv, OnePlus s-ar putea să fi ales momentul perfect pentru lansarea OnePlus 3T.

Deși nu au trecut încă șase luni de la lansarea OnePlus 3, iar noul OnePlus 3T poate fi mai degrabă considerat un upgrade, decât un telefon complet nou, asta nu înseamnă că nu merită toată atenția. În definitiv, acesta este un gadget care se lupta de la egal la egal cu tot ce are mai bun de oferit Apple, Samsung, LG, HTC, Huawei, Xiaomi și nu numai, la 60% din preț.

OnePlus 3T este construit în jurul celui mai nou procesor de la Qualcomm, Snapdragon 821. Față de OnePlus 3, are o baterie mai generoasă, o cameră frontală de calitate sporită și un preț cu 40 de dolari mai mari. Practic, pentru modelul de 64GB, veți plăti 439 de dolari. Upgrade-ul de autonomie se transpune într-un salt de la 3000 la 3400 mAh, iar având în vedere că suportă și o tehnologie de încărcare rapidă, asta înseamnă că aveți toate șansele să-l țineți două zile departe de priză. Conform specificațiilor oficiale, după 30 de minute la încărcat, ar trebui să vă ofere deja o zi autonomie. Camera frontală are acum 16 megapixeli, o valoare ideală atât pentru selfie-uri de calitate sporită, cât și pentru live streaming.

În rest, vorbim de același telefon construit în jurul unui panou de 5,5 inci Full HD Optic AMOLED. Partea de procesare este o combinație între un Snapdragon 821 la 2,53GHz și 6GB RAM. Poate fi achiziționat cu 64 sau 128GB de spațiu de stocare și vine preinstalat cu Android 6.0.1 mascat de interfața proprietară OxygenOS. Culorile disponibile pentru carcasă sunt soft gold și gunmetal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget