08 nov. 2016 | 14:27

OnePlus 3T a fost confirmat în mod oficial

ACTUALITATE
OnePlus 3T a fost confirmat în mod oficial

Compania chinezească se pare că va lansa o versiune și mai performantă a modelului OnePlus 3.

Atunci când a fost introdus pe piață în mod oficial, OnePlus 3 era unul dintre cele mai performante terminale disponibile. După cum menționează și cei de la BGR, lucrurile s-au schimbat între timp, iar acum, chinezii se văd nevoiți să lanseze un nou terminal pentru a rămâne în top. În urmă cu câteva zile, au apărut zvonuri în legătură cu un nou terminal, numit OnePlus 3T, care ar trebui să fie anunțat oficial în cadrul unei conferințe pe data de 14 noiembrie.

Acum, Qualcomm a confirmat în mod oficial faptul că OnePlus pregătește un nou telefon prin intermediul unui tweet. După cum puteți vedea mai sus, chinezii par a pregăti un nou dispozitiv, care va beneficia de procesorul Snapdragon 821. În ceea ce privește designul, se pare că nu vom avea partea de noutăți. Telefonul va avea aceeași carcasă metalică pe care am întâlnit-o și pe OnePlus 3, dar și același ecran OLED.

Când vine vorba de componente, totuși, situația ar putea fi diferită. Pe lângă faptul că procesorul Snapdragon 820 va fi înlocuit de un Snapdragon 821, chinezii ar putea include 6GB RAM în toate versiunile dispozitivului. De asemenea, prețul vehiculat este 480 de dolari, cu 80 de dolari mai mult decât valoarea la care se comercializează la această oră OnePlus 3.

Lista de specificații ar urma să fie completată de o memorie internă de 128GB. Partea de captură va fi asigurată de un senzor Sony IMX398 de 16 megapixeli, în timp ce acumulatorul ar putea avea o capacitate de 3.300mAh. Preinstalat cu Android 7.0 Nougat, telefonul ar trebui să includă compatibilitatea cu tehnologia 4G VoLTE. Un cititor de amprente, un port de încărcare USB Type-C și suport pentru Dash Charge ar trebui să fie de asemenea prezente. Desigur, pentru moment, toate acestea sunt zvonuri.