OnePlus 3 a devenit un telefon și mai bun printr-un update

OnePlus 3 a devenit un telefon și mai bun printr-un update

OnePlus 3 este unul dintre cele mai impresionante smartphone-uri lansate în ultimele luni, iar printr-un update de firmware, achiziția sa a devenit și mai atrăgătoare. 

Cei de la OnePlus nu au foarte multe smartphone-uri în portofoliu, dar cele pe care le-au lansat deja vin la pachet cu un raport preț-performanță de invidiat. Niciodată nu a fost mai evident acest concept decât în cazul OnePlus 3, cel mai recent vârf de gamă al companiei și unul dintre puținele telefoane care se mândresc cu o cantitate de memorie RAM egală cu 6GB.

Din păcate, la scurt timp după lansarea sa, au ieșit la iveală mai multe probleme legate de performanța OnePlus 3, multe dintre care, afectau semnificativ experiența de utilizare. Partea bună este că cei de la OnePlus fac tot posibilul să arate respectul pentru utilizatori, iar acest lucru este evident prin lansarea unei actualizări care remediază majoritatea problemelor sesizate în presă și de către utilizatori obișnuiți.

Actualizarea de aproximativ 400 MB a fost lansată astăzi, dar va ajunge la utilizatori în următoarele zile, deoarece procesul de propagare nu se desfășoară instant. Cu această ocazie, Oxygen OS, interfața celor de la OnePlus construită peste Android, ajunge la versiunea 3.2.

Cea mai arzătoare problemă care va fi remediată acum ține de un management foarte agresiv al memoriei RAM. În plus, cei care doreau culori mai naturale pe ecranul dispozitivului, le pot activa prin bifarea funcției sRGB din Developer Options. Același update va spori calitatea semnalului audio, va introduce pachete actualizate de icoane și va remedia niște probleme legate de notificări. Performanța modulului GPS va fi de asemenea îmbunătățită. Mici probleme în galeria foto a telefonului vor fi eliminate, la fel și niște buguri în aplicațiile native pentru Muzică și Ceas. Ar trebui să vedeți și o îmbunătățire a performanței și funcționalității pe partea de captură foto, dar aceste particularități sunt mai discrete de cele mai multe ori. Amatorii de VR ar trebui să nu mai întâmpine probleme când încearcă să folosească telefonul în tandem cu un kit gen Google Cardboard.

Sursa: Ubergizmo