Această clonă chinezească de Pokemon Go te va speria

Această clonă chinezească de Pokemon Go te va speria

În mod inevitabil, popularitatea Pokemon Go trebuia să aibă și niște consecințe nedorite. Pe lângă accidentele și circumstanțele dezastruoase în care au fost implicați unii jucătorii, tocmai a apărut o clonă a popularului titlu care s-ar putea să vă sperie.

Cei de la Niantic au dat lovitura cu Pokemon Go din mai multe motive. Cel mai important dintre ele a implicat licențierea drepturilor de utilizare a universului Pokemon de la The Pokemon Company, din care Nintendo deține 30%. Respectivul gest a prevenit eventuale procese și a atras din start un număr important de fani care erau deja obișnuiți cu îndrăgitele personaje, în frunte cu Pikachu.

Se pare însă că unii au ales calea mai simplă în speranța că vor ajunge la rezultate similare, pornind de popularitatea Pokemon Go. Este vorba de un dezvoltator cu un nume cât se poate de sugestiv – Rejected Games. Titlul original în chineză de mai sus se traduce în engleză ca fiind Ball Practice for Pokemon Go.

În altă ordine de idei, numărul clonelor de Pokemon Go nu este foarte mare, dar chinezii s-au simțit obligați să se inspire din creația Niantic pentru a câștiga câțiva bani. Din fericire, rezultatul final este gratuit, dar include câteva reclame pe care trebuie să le tolerați dacă vreți să învățați să fiți mai preciși când vine vorba de aruncat bile după Pokemoni.

Partea ciudată este că rezultatul final al tentativei de copiere s-ar putea să vă sperie. Personajele au ceva în comun cu caracterele originale Pokemon, dar cam la același nivel la care un clovn ucigaș este inspirat dintr-un clovn de circ ce organizează petreceri de copii. Între timp, dezvoltatorii au lansat o actualizare pentru respectivul program, iar rezultatul nu mai este atât de înfricoșător. În orice caz, dacă vreți să vă faceți o părere despre viziunea chinezească asupra universului Pokemon, nu ezistați să descărcați aplicația din Google Play.

Pokemon go clona -China captura ecran

Citește și:
Sursa: Ubergizmo