13 aug. 2016 | 11:22

Pokemon gratuit: un nou joc a fost lansat după 9 ani de dezvoltare

VIDEO VIDEO

Exceptând Pokemon Go, jocurile video create în universul Pokemon nu au fost foarte multe în ultimii ani, iar lansarea noului Pokemon gratuit de către un grup de dezvoltatori independenți remediază această problemă.

În contextul în care Pokemon Go a devenit un fenomen cultural în doar câteva luni, era inevitabil să nu vedem mai multe lansări pe o tematică similară într-un timp relativ scurt. Nici măcar nu trebuie să fie create de același producător. Important este să profite de interesul unei noi generații de fani Pokemon.

În teorie, Pokemon Uranium s-a aflat  în stadiu de proiect pentru mai bine de 9 ani, neavând, la prima vedere, nici o legătură cu lansarea celor de la Niantic de luna trecută. Lansarea sa săptămâna aceasta poate fi totuși clasificată ca o coincidență norocoasă, când mulți dintre noi, dacă nu sunt în căutarea unor Pokemoni în lumea reală, cu siguranță caută informații pe marginea subiectului pe Google.

În orice caz, dacă nu ați avut niciodată ocazia să interacționați cu un joc clasic Pokemon, aceasta ar putea fi cea mai bună ocazie, mai ales că Pokemon Uranium este gratuit. Realizat de JV, Involuntary Twitch și Uranium Team, acțiunea noului titlu se desfășoară în regiunea Tandor. La capitolul detalii grafice, noii dezvoltatori au făcut un efort pentru a păstra elementele de gameplay și particularitățile grafice din jocurile originale, lansate în aceeași perioadă cu primele jocuri Zelda.

Printre noutățile incluse în Pokemon Uranium, vă puteți aștepta la peste 150 de Pokemoni noi, cât și la o clasă complet nouă de Pokemoni care au inspirat numele jocului – Nuclear. În plus, vor exista elemente de gaming online, precum trading și lupte. În privința compatibilității, este un pic trist că nu se poate juca pe mobile sau portabile clasice Nintendo, dar posesorii de PC-uri nu ar trebui să întâmpine nici un fel de probleme Pentru descărcarea gratuită a Pokemon Uranium, puteți folosi acest link.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele