Numai în America: o mamă a împușcat telefoanele copiilor ei [VIDEO]

Numai în America: o mamă a împușcat telefoanele copiilor ei [VIDEO]

Unii părinți au probleme serioase cu obiceiurile online ale odraslelor lor. În clipul de mai sus, vedem un exemplu extrem al acestei situații, în care protagonistă este o familie din sudul Statelor Unite. 

Rețelele sociale sunt invenții relativ noi, cu toate că par să existe de când lumea și pământul. Cercetătorii tot fac studii pentru a găsi efectele lor asupra utilizatorilor, iar unele sunt mai optimiste decât altele.

Totuși, un lucru e cert: nu tuturor le place acest nou mod de a folosi internetul, iar unii părinți sunt predispuși să ia măsuri drastice, sătui de comportamentul online al copiilor lor.

Popularizarea rețelelor sociale a mărit prăpastia dintre generații, iar această mamă din Statele Unite s-a săturat să fie ignorată. Nu știm exact ce au făcut copiii ei pentru a o enerva atât de tare, dar știm sigur că nu am vrea să facem parte din familia ei.

Femeia, înarmată cu o armă de vânătoare, a plasat un iPhone pe un ciot de copac și l-a făcut țăndări. Scena nu ar fi fost completă fără un discurs pe măsură.

”Reclam efectele social media asupra copiilor mei, nesupunerea lor și lipsa de respect”, spune femeia, cu un aer complet amenințător.

iPhone-ul 5C din clip nu este împușcat numai o dată, ci de două ori, cu ajutorul soțului care filmează întreaga scenă. Apoi, pentru a s asigura că ”satana” a pierit de tot, femeia zdrobește rămășițele gadgetului cu un baros.

Între timp, cei trei copii nu par deloc mulțumiți de situație. Ei apar pe filmare făcând gesturi obscene și înjurând.

”Refuz să fiu înjurată, refuz să nu fiu ascultată, îmi iau înapoi rolul de părinte al vostru”, mai țipă femeia.

E greu de determinat dacă clipul este real sau dacă a fost regizat, dar nu este prima dată când un părinte recurge la gesturi extreme din cauza rețelelor de socializare.

În urmă cu câțiva ani, un tată a descărcat un pistol în laptopul fiicei lui, după ce aceasta s-a plâns pe Facebook de treburile casnice pe care trebuia să le facă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: