09 apr. 2016 | 06:00

Noua aplicație Facebook vă ajută să partajați mai multe, mai ușor

ACTUALITATE
Noua aplicație Facebook vă ajută să partajați mai multe, mai ușor

În cadrul unui clip postat de curând pe pagina personală, Mark Zuckerberg a demonstrat o versiune de Facebook pentru iOS complet diferită de cea pe care o avem cu toții.

Facebook trece printr-o perioadă foarte dificilă, când vine vorba de partajarea de conținut personal și original de către utilizatorii rețelei. Se fac deja câțiva ani de când foarte mulți dintre noi folosesc Facebook doar pentru virale, meme-uri și imagini cu pisici.

Un raport al publicației The Information confirmă că, între mijlocul lui 2014 și mijlocul lui 2015, s-a partajat cu 5,5% mai puțin continut pe Facebook. Mai gravă decât atât este partajarea de conținut personal original care a scăzut cu 21% în aceeași perioadă.

În încercarea de a remedia problema, aplicația de mobil a Facebook va trece printr-un proces complex de reinventare.

2 Facebook Update Zuckerberg postare

Fără să știm exact când va ajunge la publicul larg, o nouă variantă de Facebook a fost demonstrată de CEO-ul Facebook pe iPhone-ul său personal.

Respectiva iterație pune acces pe o partajare mult mai facilă de conținut prin păstrarea în permanență a meniului ,,What’s on your mind?” sau ,,La ce te gândești?” în partea de sus a News Feed-ului.

Printr-un tap pe el, veți avea în fața ochilor o listă stufoasă de posibilități înfățișate într-o manieră foarte colorată: scrie o notiță, postează o fotografie, inițiază o filmare live, fă un check-in, manifestă o stare de spirit și nu numai. Astfel, utilizatorilor rețelei le va fi mult mai clar ce poate să ajungă pe Facebook.

Complet noi, în același meniu de postare, sunt butoanele pentru postarea de muzică, slideshow-uri și GIF-uri. Nu știm exact ce vor ascunde acestea, dar perspectivele sunt destul de optimiste și asta e cel mai important aspect.

Live from Facebook HQ for the Live video launch!

Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, April 6, 2016

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele