13 aug. 2015 | 11:52

Xiaomi Redmi Note 2 ne arată ce înseamnă cu adevărat ”ieftin și bun”

ACTUALITATE
Xiaomi Redmi Note 2 ne arată ce înseamnă cu adevărat ”ieftin și bun”

Chinezii de la Xiaomi au lansat Redmi Note 2, un telefon cu specificații de top și un preț mai mic decât cel al modelului OnePlus 2.

Chinezii s-au remarcat în ultimii ani prin câteva modele cu specificații foarte bune și prețuri relativ mici. În acest fel, Xiaomi a reușit să devină cel mai mare producător de telefoane din China și una dintre cele mai importante companii din întreaga industrie.

Recent, Xiaomi a introdus pe piață un nou telefon cu un raport calitate/preț extraordinar, care beneficiază de specificații aproape la fel de bune precum cele ale unor modele de top, precum Xiaomi Mi5, Meixu MX5 și OnePlus 2 și de un preț mai mic.

Xiaomi Redmi Note 2 (3)

Xiaomi Redmi Note 2 este dotat cu un ecran de 5,5 inci cu rezoluție Full HD, ascunzând sub el un octa-core MediaTek MT6795 pe 64 de biți cu frecvență de 2,2GHz. Lista de specificații este completată de 2GB RAM, 16GB pentru stocarea datelor personale, o cameră foto de 13 megapixeli pe spate și una de 5 megapixeli pe față. În aceste condiții, bateria cu o capacitate de 3.020 mAh va garanta o autonomie suficient de bună pentru orice utilizator.

Xiaomi Redmi Note 2 (1)

Chinezii au redus greutate telefonului cu 20%, acesta cântărind acum 160 de grame, spre deosebire de predecesorul său, care avea cântărea 199 de grame. Xiaomi Redmi Note 2 va fi disponibil în mai multe culori, printre care alb, negru, roz, maro și albastru deschis, după cum menționează Android Central. Noul terminal va fi comercializat, de asemenea, în trei varianta cu specificații diferite. Cea mai scump va avea include denumire ”Prime”, va avea 32GB și va costa echivalentul a 160 de dolari. Cea de 16GB va fi disponibilă în două variante, una de 144 de dolari și alta de 128 de dolari.