05 dec. 2016 | 07:29

Noul trailer pentru Guardians of the Galaxy 2 e amuzant și plin de acțiune

VIDEO ENTERTAINMENT

Pornind de la noul trailer, Guardians of the Galaxy vol.2 se anunță a fi un film foarte interesant, care va depăși recorduri importante în materie de încasări.

Primul film Guardians of the Galaxy s-a lansat în 2014 și, cu toate că făcea parte din Universul Cinematic Marvel, avea foarte mari șanse să fie un eșec de piață. În definitiv, dintr-un punct de vedere, vorbeam de o franciză complet diferită, ce nu avea legătură cu The Avengers și Iron Man. Faptul că cei mai populari actori din film intepretau un raton și o creatură cu trăsături de copac, cu siguranță nu i-au ajutat șansele de succes la box office. Se pare însă că Guardians of the Galaxy a inclus multe lucruri bune, având în vedere că, în anul lansării, a avut cele mai mari încasări pentru un film cu super eroi și rămâne, până la această oră, cel mai profitabil film Marvel ce nu este un sequel.

Performanța financiară a primului film a transformat un Guardians of the Galaxy într-o franciză a cărui finalitate nu o vom afla prea curând. Știm totuși cu siguranță că Guardians of the Galaxy Vol.2 va ajunge pe ecran în luna mai 2017. Cu toate că mai este timp suficient până atunci, campania de marketing pentru respectiva peliculă a fost inițiată încă din octombrie, când am văzut primul teaser. Având în vedere că nici clipul de mai sus nu ne dezvăluie detalii importante despre intriga volumului doi din franciză, acesta este, de asemenea, clasificat ca fiind un teaser trailer.

În orice caz, din ce putem deduce, Guardians of the Galaxy Vol.2 se anunță a fi un film foarte amuzant, încărcat de acțiune, cu aceleași personaje îndrăgite. În rolurile principale vom vedea aceiași actori îndrăgiți Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax the Destroyer (Dave Bautista), Rocket Raccoon (Bradley Cooper) și Baby Groot (Vin Diesel). Filmul va fi regizat de același James Gunn care s-a aflat la cârma primului episod.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele