Noul HP EliteBook 1030 își merită prețul premium

Noul HP EliteBook 1030 își merită prețul premium

Amatorii de sisteme portabile premium au avut în permanență opțiuni spre care să se orienteze, dar cu toate acestea, HP EliteBook 1030 nu este o jucărie ce trebuie trecută cu vederea.

Portofliul de produse al celor de la HP este unul foarte variat și se adresează unui număr de utilizatori cu bugete de orice dimensiune. În zona entry-level avem câteva Chromebook-uri care arată din ce în ce mai bine, în timp ce zona produselor premium include EliteBook Folio, EliteBook 1040 și recent lansatul HP EliteBook 1030.

Inspirat dintr-un punct de vedere din popularul HP EliteBook 1020, noul Elitebook 1030 este destinat, în principal, celor care își doresc un ultra portabil cu ecran un pic mai mare.

HP Elitebook 1030 este construit în jurul unui display de 13,3 inci ascuns într-o carcasă din aluminiu realizată prin procesare fină de către o mașină cu comandă numerică – CNC. În funcție de buget, puteți opta pentru o rezoluție nativă de 3200 x 10800 pixeli – Quad HD+, dar Full HD este de asemenea o opțiune. Fiind vorba de un sistem profesional, deși are doar 1,15 kilograme și o grosime maximă de 15,7 milimetri, noul EliteBook atinge performanța de a fi și certificat MIL-STD pentru rezistență la șocuri, praf și stropi.

În ceea ce privește puterea de procesare, indiferent de bugetul pe care vreți să-l investiți în configurația voastră, veți avea un procesor Intel Core M de generația a șasea, cu aproximativ 20% mai sprinten decât modelele de acum un an. Până la 512GB SSD și un maxim de 16GB RAM se numără de asemenea printre opțiuni. Autonomia maximă specificată este de 13 ore, iar la baza ei se află un acumulator din 4 celule cu cu o capacitate de 40WHr. Sistemul audio este asigurat de Bang & Olufsen.

Până la finele acestei luni, HP EliteBook 1030 ar trebui să fie disponibil în fiecare colț al mapamondului de la un preț de aproximativ 1250 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: