Și frumoase, și deștepte: ce știu să facă primele laptopuri HP cu Windows 10

Și frumoase, și deștepte: ce știu să facă primele laptopuri HP cu Windows 10

Reinventate pentru a gâzdui noului sistem de operare Microsoft, primele laptopuri HP cu Windows 10 arată foarte bine.

Mai sunt mai puţin de două săptămâni până când Microsoft va aduce pe piaţă noul Windows 10, un sistem de operare în care gigantul din Redmond îşi pune mari speranţe. Înainte de a vedea însă dacă respectivul SO va reuşi să însufle un pic de curaj în piaţa de PC-uri aflată într-o scădere rapidă, importantă este să facem cunoştinţă cu noile PC-uri.

Una dintre primele companii care au anunţat sisteme portabile ce vor veni preinstalate cu Windows 10 este HP. Ilustrat în imaginea de mai sus, un astfel de sistem arată surprinzător de atrăgător şi de solid, reuşind în acelaşi timp să nu dezamăgească la capitolul performanţă. Fiind din păcate un laptop lansat în ediţie limitată, nu este exclus ca această creaţie să aibă un preţ destul de piperat.

În realitate, micuţul este un EliteBook Folio 1020 lansat anul trecut. În comparaţie cu un MacBook Air, se mândreşte că este mai subţire şi mai uşor decât ultraportabilul Apple. În plus, are un display cu o rezoluţie nativă mai mare, iar utilizatorii din mediul enterprise vor aprecia cu siguranţă prezenţa unui cititor de amprente şi rezistenţa la şocuri. Combinaţia atrăgătoare de culori sub care va putea fi cumpărat poartă numele de „ash silver and copper”. Dacă mai aveţi nevoie de un motiv suplimentar pentru achiziţie, merită să aveţi în vedere că acesta va fi unul dintre primele sisteme HP cu un sistem audio impozant de la Bang & Olufsen, marcând încheierea parteneriatului de lungă durată cu Beats.

Nu se ştie încă momentul exact începând cu care noul EliteBook Folio 1020 cu Windows 10 va putea fi achiziţionat, dar nu ar trebui să dureze foarte multe.

Citește și: