Noul Hitman va fi disponibil doar sub formă de digital download în acest an

Noul Hitman va fi disponibil doar sub formă de digital download în acest an

Noul joc Hitman a fost lansat în mod oficial, iar dacă sperați să îl achiziționați pe disc, va trebui să așteptați până anul viitor

Noul Hitman a fost lansat în magazinele online, iar review-urile nu au întârziat să apară. Dacă este să dăm crezare informațiilor apărute pe net până acum, jocul este unul dintre cele mai bune din toată seria, iar publicația Polygon chiar l-a comparat cu Blood Money. Însă dacă vă numărați printre cei care doreau să achiziționeze o versiune pe disc la finalul acestui an, după cum anunțase în urmă cu ceva vreme Square Enix, avem vești proaste.

Compania a confirmat că în acest an, Hitman va fi disponibil exclusiv sub forma de digital download atât pentru PC, cât și pentru PlayStation 4 și Xbox One. După cum probabil știi deja, Square Enix a ales o metodă relativ interesantă de a lansa Hitman în acest an. Fanii au în prezent două opțiuni: aceștia pot achiziționa o versiune Intro, care include doar misiunile lansate în această zi, sau pot opta pentru pachetul complet, care garantează accesul la tot conținutul care va fi lansat ulterior.

În România, puteți găsi edițiile de colecție Hitman pentru PlayStation 4 și Xbox One.

Din câte se pare, vom avea parte, în total, de 7 noi episoade până la sfârșitul acestui an. Primul dintre ele se va desfășura în Italia, în Sapienza, și va fi lansat în luna aprilie, în timp ce luna mai va marca debutul episodului din Marrakech. ”În acest an vrem să livrăm cea mai bună experiență episodică pentru Hitman, iar asta ne va ține ocupați până la toamnă. Publicarea versiunii pe disc în ianuarie nu face decât să ne asigure suficient de mult timp, după terminarea sezonului, pentru a publica cea mai bună versiune pe disc”, au declarat cei de la Square Enix pentru Polygon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: