17 ian. 2016 | 10:49

Hitman se pregătește de lansare cu o ediție specială și prețuri oficiale

Gaming
Hitman se pregătește de lansare cu o ediție specială și prețuri oficiale

Hitman, unul dintre cele mai așteptate jocuri din 2016 se pregătește de lansare, dar va fi oferit în alt format decât se credea inițial.

Fanii seriei de jocuri Hitman așteaptă cu interes lansarea din această primavară a celui mai nou titlu, unul care se anunță complet diferit față de celelalte jocuri din trecut. Pe lângă faptul că hărțile vor avea o întindere foarte mare, iar jucătorii vor avea un nivel de libertate in-game sporit, Square Enix a decis că va comercializa Hitman în format episodic. Astfel, rămâne la latitudinea voastră dacă vreți să vă investiți banii în întregul set de misiuni ce vor fi lansate pe o perioadă de timp mai lungă, sau optați doar pentru prolog și prima misiune. În orice caz, primele două misiuni vor fi disponibile doritorilor începând cu 11 martie. Două misiuni ulterioare, Italia și Maroc vor fi lansate publicului larg în aprilie, respectiv mai.

Prețul pentru Hitman în format digital complet, cu toate misiunile, va fi de 60 de dolari. Alternativa este să achiziționați cu 15 dolari Intro Pack format din prolog și prima misiune, urmând să cheltuiți câte 10 dolari ulterior pentru fiecare nouă misiune. Dacă optați pentru acest format, veți ajunge să cheltuiți la final cu cinci dolari în plus.

Tot acum a fost anunțat Hitman Collector’s Edition, ilustrat în imaginea de mai jos. Acesta va include jocul cu toate misiunile, la care veți avea acces în momentul în care vor fi lansate, plus alte câteva bonusuri atractive. Ediția de colecție mai include o cravată roșie cu un ac de cravată, identică cu cea a personajului principal din joc, o statuetă de 25 de centimetri înălțime cu Agentul 47 pe un fotoliu și carte cu grafica din joc de 60 de pagini realizată sub supravegherea lui Jonathan Rowe, Art Director pentru Hitman. Toate acestea vor fi împachetate într-o cutie drăguță, iar prețul total va fi de 140 de dolari.

Cei care se vor grăbi să facă precomandă la Hitman la prețurile de mai sus vor avea acces la beta-ul de PS4 începând cu 12 februarie și beta-ul versiunii de PC, o săptămână mai târziu.

hitman-collectors-edition-640x512

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele