Cerințele de sistem pentru noul Hitman te invită la upgrade

Cerințele de sistem pentru noul Hitman te invită la upgrade

Puține jocuri par să fie la fel de impresionante în 2016 precum iminentul Hitman, dar asta se reflectă într-un set de cerințe pretențioase.

Astăzi va începe beta-ul de Hitman pentru posesorii de PlayStation 4, deoarece, cel puțin pentru o perioadă, jocul va fi disponibil exclusiv pentru platforma Sony. Peste exact o săptămână, pe 19 februarie, se va iniția și varianta beta pentru posesorii de PC.

Împreună cu anunțul de mai sus, cei de la Square Enix au făcut publice cerințele minime și recomandate de sistem de care aveți nevoie pentru ca noul Hitman să vă ruleze în condiții optime atunci când va fi lansat oficial în magazine. În altă ordine de idei, de aceeași configurație hardware aveți nevoie și pentru beta, dar mâcar mai aveți 7 zile pentru a vă arunca la un upgrade, dacă este cazul.

Din start se menționează un sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți. Deși ar fi recomandabil să aveți Windows 10 instalat pe sistem, mai ales dacă folosiți compterul în cea mai mare parte a timpului pentru gaming, Windows 8.1 sau Windows 7 sunt de asemnea menționate pe listă. Un procesor Intel Core i5 – 2500K la 3,3 GHz, 8GB memorie RAM și un GeForce GTX 660 sau un Radeon HD 7870 formează configurația hardware minimă pe care trebuie să o aveți în computer pentru a vă juca Hitman.

Pentru a profita la maxim de efortul dezvoltatorilor de a realiza un joc impresionant cu o grafică ce te poziționează în mod realist într-un set de orașe contemporane, cerințele sunt mult mai mari. Lista include un Intel Core i7 – 3770 la 3,4 GHz sau un AMD FX-3850 la 4GHz, un GeForce GTX 770 sau AMD R9 290.  Beta-ul de Hitman va ocupa doar 4,7 GB de spațiu, mult mai puțin decât varianta finală a titlului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: