05 mai 2016 | 15:54

Ceasul Garmin Vivomove este surprinzător de frumos

ACTUALITATE
Ceasul Garmin Vivomove este surprinzător de frumos

Cei de la Garmin au un portofoliu foarte stufos de trackere pentru fitness, dar noul Garmin Vivomove intră fără probleme la categoria smartwatch-uri premium.

Piața ceausurilor inteligente la ora actuală este una foarte aglomerată, iar decizia achiziției este îngreunată și de faptul că multe dintre au o parte semnificativă din setul de funcții identică. Ca urmare, ați putea să vă orientați către un produs al unui brand renumit și să plătiți brandul sau către un dispozitiv mai puțin popular, dar care face același lucru.

Încercând să prevină astfel de circumstanțe, tot mai mulți producători încearcă să vă atragă printr-o combinație ideală de design atrăgător, finisaje premium și, nu în ultimul rând, funcții utile. Pornind de la acest principiu, deoarece nimic nu se compară cu un ceas clasic, cei de la Garmin tocmai au anunțat cel mai nou ceas inteligent al companiei, Garmin Vivomove. Dintr-un punct de vedere, designul clasic, analogic ne aduce aminte de filozofia de design folosită de Withings cu al său Activite. Chiar și în acest condiții însă, Garmin Vivomove este absolut unic și frumos.

Cel mai nou dispozitivul purtabil al celor de la Garmin, ceasul Garmin Vivomove se detașează masiv de setul clasic de produse din aceeași gamă cu care ne-a obișnuit producătorul. Acesta nu mai poarte fi considerat un ceas sport, ci unul clasic, iar setul de trăsături comune pe partea de design, cu celelalte din portofoliul companiei, lipsește cu desăvârșire.

În spatele cadranului clasic cu limbi, sunt integrați totuși toți senzori de care ați putea avea vreodată nevoie pentru o urmărire cu precizie a activităților voastre zilnice, a efortului fizic și a perioadelor de somn. Pe același ecran analog s-a strecurat și o bară menită să vă avertizeze atunci când este momentul să vă deplasați sau să faceți un pic de sport. Practic, măsoară perioadele de sedentarism.

Garmin Vivomove este disponibil la comandă în trei variante de preț. Cea mai ieftină, cu brățară sport, costă 150 de dolari, cu brățara în stil clasic ajunge la 200 de dolari, iar versiunea premium cu brățară din piele, sare până la 300 de dolari. Pentru mai multe detalii, puteți accesa website-ul producătorului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele