CES 2016: Garmin Tactix Bravo este un smartwatch care rezistă în condiții extreme

CES 2016: Garmin Tactix Bravo este un smartwatch care rezistă în condiții extreme

Smartwatch-ul celor de la Garmin este construit pentru a rezista în cele mai dure condiții.

Așa cum am spus de multe ori, CES 2016 este o ocazie pentru producători de a ne prezenta cele mai interesante dispozitive ale lor. Garmin, de exemplu, a prezentat modelul Tactix Bravo, care nu doar că îți spune ore, dar furnizează numeroase alte informații. După cum scriu cei de la Mashable, smartwatch-ul Tactix Bravo poate fi util chiar și în cazul unei parașutări în teren necunoscut sau a traversării unui râu. Iar în tot acest timp, îți monitorizează activitatea.

Pe lângă modul special pentru parașutare, trebuie menționat și faptu că fața ceasului este vizibilă și prin intermediul ochelarilor cu infraroșu. Marginile dispozitivului sunt realizate din oțel inoxidabil, iar lentila este fabricată din safir și beneficiază de un înveliș asemănător cu diamantul.

În ceea ce privește activitățil sportive, trebuie să știți că Garmin Tactix Bravo poate înregistra distanța parcursă, numărul de pași, caloriile arse și vâslirile și vă poate monitoriza somnul. Desigur, deoarece avem de-a face cu un smartwatch, acest se poate conecta cu telefonul pentru a afișa mesaje, apeluri, email-uri și o serie de butoane prin care puteți controla melodiile rulate.

În mod normal, acesta are o autonomie de aproximativ șase săptămâni, însă în cazul în care vă folosiți de toate funcțiile, aceasta este redusă la doar 20 de ore. Ceasul nu este disponibil decât în variantă neagră (cu diverse opțiuni pentru curele) și are un preț de 700 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: