Noul Doom e gratuit în acest weekend în beta public

În cazul în care v-ați jucat Doom în copilărie sau vreți să vedeți continuarea unuia dintre primele shootere create vreodată, în acest weekend aveți ocazia în beta public.

Cei de la ID Software au pus bazele jocurilor First Person Shooter sau FPS la începutul anilor 90. Doom, Quake sau Wolfenstein sunt doar câteva titluri care ar trebui să stârnească melancolia celor aflați în jurul vârstei de 30 de ani. În 2016, Doom se reinventează complet pentru o nouă generație de jucători care nu se pot lăsa de Call of Duty, dar încearcă să se adreseze și celor care l-au jucat în tinerețe. Pentru a vedea direcția eforturilor dezvoltatorului, în acest weekend va avea loc un beta public de multiplayer. Indiferent dacă aveți un Xbox One, PlayStation 4 sau obișnuiți să vă luați jocurile de pe Steam, jocul poate fi descărcat și rulat fără probleme.

Incluse în beta-ul multiplayer public de Doom din acest weekend vor fi două hărți și două moduri de joc, team deathmatch și warpath. Lista armelor disponibile va fi destul de stufoasă și va include plasma rifles, shotguns, lightning guns și rocket launchers. Gauss Canon va fi o armă inovativă pe care veți putea pune mâna în anumite condiții. Ca un fel de upgrade in-game, vă veți putea învinge inamici sub formă de demon, o altă particularite proaspăt introdusă.

Tot vizavi de Doom, a fost publicat un noul trailer menit să detalieze experiența multiplayer. ,,Doom include un sistem avansat de personalizare a jucătorilor care vă permite să vă exprimați personalitatea atunci când intrați în arena multiplayer pe 13 mai. În timp ce vă creșteți nivelul, deblocați o grămadă de echipamente, culori la echipamente pentru armură, arme și multe altele. Cu cât te joci mai mult, cu cât deblochezi mai multe armuri, arme, echipamente și module de hacking. De asemenea, vei primi opțiuni de personalizare epice pentru tot echipamentul tău, pentru a arăta cool și a-ți domina adversarii.

Lista beta-urilor din următoarea perioadă include alte câteva titluri atractive precum Gears of War 4, Mirror’s Edge și Overwatch.

Alexandru Puiu
11:02 16.04.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video