Acum te poți înscrie pentru a juca Doom în variantă alpha

Acum te poți înscrie pentru a juca Doom în variantă alpha

Mult așteptatul joc al celor de la Bethesda va fi disponibil în variantă closed alpha pe parcursul acestui weekend.

Dacă vă numărați printre cei care vor să încerce Doom în variantă alpha în perioada următoare, atunci avem vești bune pentru voi. După cum scrie publicația Polygon, vă puteți înscrie pe site-ul oficial al jocului pentru a avea o șansă să jucați Doom pe parcursul acestui weekend, dacă dețineți un PlayStation 4, Xbox One sau un cont Steam.

În cazul în care nu știați, până acum, versiunea alpha nu a fost disponibilă decât celor care au cumpărat jocul Wolfenstein: The New Order. Betheda a anunțat, însă, că acum la va oferi posibilitatea de a încerca jocul și celorlalte persoane. Acestea vor putea testa o singură hartă, un singur mod și un număr limitat de arme. Mai mult decât atât, în cazul în care sunteți selectați acum, veți avea și șansa de a încerca beta-ul de anul viitor.

Zvonuri referitoare la un nou Doom au existat deja de câţiva ani, dar abia anul acestaam avut parte de o confirmare din partea Bethesda şi id Software printr-un teaser. Bethesda, dezvoltatorul titlului, a făcut deja o treabă foarte bună cu noile jocuri Wolfenstein, motiv pentru care, nu prea avem de ce să ne facem griji în legătură cu viitorul Doom.

Citește și:
Etichete: