Noile LG X5, X Power și X Style sunt dedicate tuturor

Noile LG X5, X Power și X Style sunt dedicate tuturor

Dacă aveți o fascinație pentru telefoanele LG, dar erați în căutarea unor opțiuni mai accesibile ale sud coreenilor, noile LG X5, X Power și X Style s-ar putea să fie pe gustul vostru.

La începutul acestui an, LG a anunțat primele modele de telefoane care fac parte din seria X. Acestea nu sunt neapărat niște telefoane cu configurații hrdware de top, dar includ specificații decente și au un raport preț/performanță peste medie. Pentru că respectivele dispozitive s-au vândut probabil foarte bine, de această dată asistăm la lansarea altor trei exemplare din aceeași gamă.

În ceea ce privește specificațiile noilor smartphone-uri, le vom lua pe rând. LG X5 este construit în jurul unui ecran HD de 5,5 inci și ascunde la interior un quad core tactat la 1,3 GHz cu 2GB RAM. LG X Power este un pic mai compact, la doar 5,3 inci, de asemenea cu un panou HD și un procesor la 1,3 GHz, 2GB RAM și o memorie internă de 16GB. Nu în ultimul rând, LG X Style folosește un ecran HD de 5 inci, același procesor la 1,3 GHz, dar o cantitatea redusă de memorie RAM, de doar 1,5GB împreună cu spațiul de stocare integrat de 16GB.

La capitolul particularități, LG X Power are o baterie foarte generoasă de 4100 mAh, dar este un pic mai greu decât LG X5, care se rezumă la 133 de grame, în loc de 139, dar implică un compromis la baterie până la 2800 mAh. Toate modelele anunțate astăzi au suport pentru extinderea spațiului de stocare printr-un card microSD, iar sistemul de operare preinstalat este Android 6.0 Marshmallow.

Ca de fiecare dată când vorbim de o lansare LG, pentru început, noile aparate se comercializează aproape exclusiv în Coreea de Sud. Va fi o chestiune de câteva săptămâni sau chiar și câteva luni în anumite situații, până când acestea vor putea fi achiziționate în alte țări europene și în SUA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo