Gama de televizoare OLED LG, lansată oficial în România

Gama de televizoare OLED LG, lansată oficial în România

LG Electronics a anunțat disponibilitatea în România a gamei de televizoare OLED cu rezoluție 4K.

După cum scriu cei de la LG, cele mai mari avantaje ale tehnologiei OLED sunt nuanţele perfecte de negru, luminozitatea îmbunătățită, culorile mai puternice, dar şi designul inovativ. În ceea ce privește software-ul, toate modelele de televizoare au integrat sistemul webOS 3.0.

“Prin noua gamă de televizoare OLED pe care o aducem pe piața din România, vom oferi consumatorilor o nouă experiență de vizionare și noi moduri de a se bucura de divertisment acasă. Prin eforturile susținute ale companiei noastre de a îmbunătăți permanent tehnologiile încorporate, credem că noua gamă va consolida poziția LG pe acest segment și va deveni o referință pentru imagini redate cât mai real, un design elegant și funcții inteligente în același timp”, a declarat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România.

Televizoarele OLED LG Signature și seria E6 au fost printre primele modele de televizoare LG care au încorporat noul design LG picture-on-glass. Modelul Signature, de exemplu, beneficiază de un panou OLED extrem de subțire, de 2,57 mm, cu partea din spate din sticlă transparentă. Televizorul este la fel de subțire ca patru cărți de credit împreunate.

Întreaga gamă de televizoare LG OLED 2016 include formatul HDR 10, cu certificarea Ultra HD Premium de către UHD Alliance, iar fiecare model are integrată şi tehnologia Dolby Vision pentru o mai bună experienţă HDR.

Când vine vorba de televizoare, cei de la LG afirmă că avantajul modelelor OLED faţă de alte tehnologii TV este dată de abilitatea fiecărui pixel de a se aprinde sau de a se stinge independent. Din câte se pare, negrul foarte puternic al imaginii televizoarelor LG OLED ajută la redarea celorlalte culori, facându-le mai vibrante și eliminând zgomotul de imagine.

Noile televizoare LG OLED dispun de un sound bar dispus în partea frontală, fiind dezvoltate în parteneriat cu cei de la Harman/Kardon. Întrucât acesta este îndreptat înspre față și nu în jos, cum se întâmplă în cazul celor mai multe televizoare subțiri, producătorul coreean susține că utilizatorii vor asculta un sunet clar și detaliat, fără nici o distorsiune sau reflexie.

Gama de televizoare LG OLED din 2016 include patru serii (B6, C6, E6 şi LG SIGNATURE G6) cu opt modele cu diagonale de 55, 65 și 77 de inch, care includ atât modele cu ecrane plate, cât şi curbate. Modelele din gamă sunt deja disponibile sau vor ajunge în perioada imediat următoare în toate marile rețele electro-IT din România, la prețuri între 10999 și 34999 lei.

Citește și:
Etichete: