Noile imagini cu iPhone 7 s-ar putea să nu vă entuziasmeze enorm

Noile imagini cu iPhone 7 s-ar putea să nu vă entuziasmeze enorm

În teorie, noul iPhone 7 ce va fi lansat în această toamnă ar trebui vină cu un design revoluționar. În practică, s-ar putea să nu se distanțeze prea mult de actualul iPhone 6S.

La fiecare doi ani, cei de la Apple au un angajamet moral de a livra un smartphone ce se diferențiază semnificativ din punct de vedere estetic de modelele ce se află deja pe piață. Acest trend a fost valabil încă de pe vremea la iPhone 3G și a continuat cu iPhone 4, respectiv iPhone 5 și iPhone 6. Pe același principiu, ar trebui să vedem un fenomen similar și în cazul iPhone 7, dar există din ce în ce mai multe indicii că nu se va întâmpla acest lucru.

Inițial, totul a plecat de la o serie de zvonuri și scheme ce au început să circule pe internet, pretinzând că ar venit de la de la persoane apropiate de Apple sau de una dintre multiplele companii responsabile de producția noilor aparate. De această dată vorbim de o serie de randări ce au fost publicate de cei de la GSMArena și care, din câte se pare, sunt inspirate tot din imaginile ce au început să circule pe internet în ultima perioadă. Cu alte cuvinte, nu avem nici o idee dacă în acest cadru este ilustrat un gadget ce va ajunge în magazine în lunile care urmează.

Trecând însă peste proveniența randării de mai sus, un lucru este îngrijorător. Dacă nu sunteți foarte atenți la detalii, aveți toate motivele să credeți că în acea imagine sunt ilustrate mai multe exemplare de iPhone 6S sau 6S Plus. În plus, lipsa introducerii unor modificări radicale pe partea de design a fost deja confirmată de mai mulți analiști care în trecut s-a dovedit că ar avea dreptate atunci când se aruncă la speculații.

Singura diferență semnificativă dintre modelul de mai sus și cel pe care îl puteți achiziționa de la orice operator de telefonie se pare că este lipsa liniilor de separație a antenelor pe spatele dispozitivului. De asemenea, în conformitate cu mai multe zvonuri, se poate vedea lipsa ieșirii de căști de pe margine.

iphone 7