Noi detalii interesante despre iminentul iPad Air 3

Noi detalii interesante despre iminentul iPad Air 3

Excepând noul iPad Pro, 2015 este anul ce s-a încheiat fără un nou iPad de dimensiuni clasice din partea Apple, iar foarte mulți sunt curioși despre iPad Air 3.

Deși la nivel global vânzările de tablete au scăzut semnifcativ din pricina faptului că cei mai mulți dintre noi țin să folosească o tabletă mai mult decât un telefon, iar ciclul de reînoire durează mai mult, Apple trebuie să anunțe un nou iPad. Pentru a-și menține relevanța în această piață, un analist KGI Securities a afirmat zilele trecute că în prima jumătate a acestui an, poate chiar în luna martie, gigantul din Cupertino, pe lângă un iPhone 5SE, va lansa un iPad Air 3.

Având în vedere cât de performant și atrăgător este iPad Air 2, primul gând pe care l-ați putea avea este că iPad Air 3 va fi foarte similar estetic, dar va fi un pic mai sprinten și va avea o cameră mai bună. Pe de o parte, aceste upgrade-uri sunt previzibile, dar se pare că Tim Cook și compania sa ne mai pregătesc și alte schimbări menite să facă o treabă mai bună în a justifica investiția într-o nouă tabletă.

Inspirată din iPad Pro, iPad Air se pare că va veni cu patru difuzoare, în fiecare colțl al tabletei, în loc de doar două precum în generațiile anterioare de iPad. O nouă schemă a tabletei ajunsă online, dintr-o sursă apropiată de companie, confirmă această modificare. În plus, dacă se confirmă, aceeași schemă ne atrage atenția asupra unui cerc de mici dimeniuni poziționat sub camera clasică. Acesta din urmă ar putea să fie o referință la un bliț pentru fotografii mai bune în condiții de iluminare scăzută. În continuare nu este recomandabil să faceți fotografii cu tableta, dar măcar vor arăta mai bine.

În ceea ce privește dezbaterea din jurul mufei de căști, cel puțin în cazul iPad Air 3, aceasta se pare că va continua să fie inclusă. Cel mai probabil, va lipsi pentru prima oară doar din structura iPhone 7.

Citește și: