Noi detalii despre iPad Air 3 desprinse dintr-o carcasă ajunsă online

Noi detalii despre iPad Air 3 desprinse dintr-o carcasă ajunsă online

În luna martie, Apple se pregătește să organizeze un eveniment în cadrul căruia s-ar putea să vedem anunțul oficial pe marginea iPad Air 3.

Exceptând iPad Pro-ul, 2015 a trecut fără o nouă tabletă Apple de dimensiuni standard, 9,7 inci în diagonală. Se pare însă că 2016 nu va mai fi o excepție de la regulă, iar luna viitoare ar trebui să fie anunțat iPad Air 3.

În principiu, am început deja să detaliem câteva zvonuri pe marginea schimbărilor pe care Apple se pregătește să le integreze în noul iPad Air 3. Acelea însă erau complet ipotetice, în timp ce cel mai recente set de detalii este desprins dintr-o carcasă de iPad ce a început să circule pe internet în ultimele zile. Aceasta din urmă o puteți vedea ilustrată mai jos.

Printre alte particularități pe care le putem desprinde din această imagine se numără un Smart Connector. Acesta a fost introdus anul trecut pe lateralele iPad Pro și a deschis porțile către un nou set de accesorii, inclusiv prima carcasă cu tastatură pentru tablete de la Apple. Tot împrumutate de la iPad Pro se pare că vor fi patru difuzoare puternice amplasate în fiecare dintre cele patru colțuri ale iPad Air 3. Per ansamblu, aspectul general al tabletei va fi foarte apropiat de iPad Pro.

Având în vedere gaura în carcasă un pic mai mare în dreptul camerei foto – video, imaginea de mai jos ne confirmă și faptul că s-ar putea să fie vorba, pentru prima oară, de integrarea unui bliț în apropierea camerei, pentru imagini semnificativ mai luminate în condiții dificile de captură. Pentru că nici măcar iPad Pro nu are bliț, aceasta ar putea fi prima tabletă Apple dotată cu acest element.

Până la această oră, cei de la Apple nu au oferit nici un detaliu oficial pe marginea lansării unui nou iPad.

ipad-air-3-case-1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: