Mașina electrică Apple confirmată de Elon Musk, fondatorul Tesla

Mașina electrică Apple confirmată de Elon Musk, fondatorul Tesla

După ce a făcut făcut valuri cu propriile mașini electrice de la Tesla, fondatorul Elon Musk este convins că Apple va intra în același segment de piață.

Elon Musk este CEO-ul Tesla și unul dintre cei mai influenți indivizi de pe mapamond când vine vorba de viitorul tehnologizat al planetei. În același timp, tot el a creat Space X, o companie preocupată cu explorarea spațiului ce are deja câteva contracte cu NASA. În acest context, atunci când Musk își exprimă opinia pe marginea anumitor subiecte, este foarte probabil ca respectivele afirmații să fie adevărate, chiar și dacă sunt ancorate într-un set de informații la care noi nu avem acces.

Într-un interviu recent acordat celor de la BBC, Elon Musk a spus câteva cuvinte despre mașina Apple, care până de curând a fost în mod exclusiv doar un zvon. Nici un oficial al gigantului din Cupertino nu a confirmat la vreun nivel faptul că ar exista un astfel de proiect. ,,E destul de dificil să ascunzi ceva, când angajezi peste o mie de inginer să lucreze la el.” Partea interesantă este că unul dintre promotorii mașinilor electrice este de părere că Apple nu e o amenințare pentru el. CEO-ul Tesla percepe apariția unei mașini electrice Apple ca un beneficiu pentru extinderea industriei. ,,Tesla va aspira să creeze cele mai atrăgătoare mașini electrice, iar acesta va fi scopul nostru, în același timp ajutând și alte companii să facă mașini electrice.

Acest nou set de afirmații optimiste vine la mai puțin de un an după ce Elon Musk a afirmat că Apple este cimitirul Tesla, deoarece angajează toți foștii ingineri care au fost concediați din compania sa. În orice caz, cele mai recente argumente independente pe marginea unei mașini Apple au venit sub forma achiziționării mai multor domenii web ce sunt legate de mașini.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: