17 dec. 2016 | 11:05

Marvel te ajută să petreci sărbătorile în casa eroilor preferați

VIDEO VIDEO

Până la finele acestui an, nu vom mai avea parte de o premieră Marvel, dar studioul împreună cu Coca Cola au decis să nu vă lase să uitați de super eroii preferați.

Când vine vorba de marketing și promovare, marile companii fac investiții semnificative să ne amintească de produsele lor în preajma sărbătorilor de iarnă. Pe acest principiu, Marvel și Coca Cola au colaborat la o serie de clipuri menite să vă relaxeze și să vă transpună în casa eroilor voștri preferați din Universul Cinematic Marvel.

Indiferent dacă petreceți sărbătorile singuri sau alături de cei dragi, aceste clipuri reprezintă mijlocul ideal pentru a le arăta prietenilor noul vostru TV 4K. În principiu, este vorba de filme la rezoluție mare cu șeminee în care arde focul. Rețeta este departe de a fi una nouă, dar de această dată, respectivele șeminee nu sunt cele mai atractive elemente din cadru. Nu de alta, dar toate sunt amplasate în casele unor eroi pe care i-ați văzut deja pe marile ecrane sau urmează să-i vedeți în anii ce urmează.

Fiecare clip din această serie are o oră, mai mult decât suficient dacă vreți să le folosiți ca acompaniament la culcare. Toate sunt la rezoluție ultra HD, iar dacă aveți un monitor sau un TV 4K veți fi cu siguranță impresionați de calitatea înregistrării. În acest format, veți putea petrece o oră în apartamentul lui Captain America din Brooklyn, casa acoperită cu vitralii a lui Thor din Asgard, apartamentul din Manhattan a lui Iron Man, nava spațială a personajelor din Guardians of the Galaxy și, nu în ultimul rând, casa din New Jersey a lui Ms. Marvel.

În cea mai mare parte, clipurile sunt destul de statice, dar au apărut deja online mai multe voci care afirmă că ar ascunde diverse indicii referitoare la caracterele voastre preferate. Secretul este doar să le urmăriți cu suficientă atenție.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele