Lumia Phone X ar putea fi numele următorului telefon Microsoft

Lumia Phone X ar putea fi numele următorului telefon Microsoft

Divizia din China a companiei americane a publicat de curând un video în descrierea căruia este menționat Lumia Phone X.

Vă spuneam într-un articol recentMicrosoft ar putea lansa un nou telefon la începutul lunii viitoare. Din păcate, zvonurile indicau și faptul că acesta ar putea fi singurul telefon Lumia din acest an. Acum, însă, un nou videoclip publicat de ramura din China a celor de la Microsoft a publicat un videoclip în care este explicat modul în care funcționează Continuum pe Windows 10. Numele Lumia Phone X apare la un moment dat în descrierea acestui videoclip, lucru care a dat naștere multor întrebări.

”Pentru acest feature este necesar un dispozitiv mobil compatibil, cum ar fi Lumia 950/XL, Lumia Phone X și Acer Jade Primo”, este menționat în descriere. Am putea avea de-a face cu un dispozitiv din 2017. GSMArena sugerează chiar că acesta ar putea fi mult așteptatul Surface Phone.

În cazul lui Lumia 650, terminalul pe care l-am putea vedea luna viitoare, vom avea de-a face cu un ecran HD, cu o diagonală de 5 inci, un procesor Snapdragon 212 și 1GB RAM. Capacitatea de stocare de 8GB va putea fi suplimentată, însă, prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Mai mult decât atât, senzorul de pe spate va fi unul de 8 megapixeli, în timp ce senzorul de pe față va fi de 5 megapixeli.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: