Concurența dintre LG și Samsung se intensifică: LG ar putea lansa un nou stylus

Concurența dintre LG și Samsung se intensifică: LG ar putea lansa un nou stylus

Deși nu ar fi prima oară când LG ar lansa un stylus, G Pen ar putea fi cel dintâi gadget de acest tip de la producătorul taiwanez care să se ridice la nivelul S Pen.

lg g3 stylus

Stilourile inteligente nu sunt ceva nou pentru LG. Taiwanezii au mai lansat în trecut astfel de dispozitive. Niciunul dintre dispozitivele precedente dotate cu stylus nu a reușit să atragă foarte mult atenția publicului, fiind considerate doar niște variante la telefoanele cu S Pen ale celor de la Samsung. Asta s-a datorat atât funcțiilor puține ale stilourilor LG, cât și specificațiilor slabe ale telefoanelor cu care erau lansate.

LG se pare  că a învățat din greșelile trecutului, iar noul stylus pe care îl vor scoate pe piață ar urma, conform celor de la Phandroid, să fie un rival pentru Samsung S Pen. Știri despre viitorul stilou inteligent au ajuns pe internet grație aplicației pentru un patent a celor de la LG. În aceasta nu sunt, totuși, menționate foarte multe detalii în legătură cu noul gadget.

LG G pen

O încercare a lor de a lansa un dispozitiv cu stylus pentru a concura cu Samsung a fost LG G3 Stylus. Despre acesta s-a crezut inițial că va fi un terminal high-end. Ulterior, o serie de zvonuri, l-au întruchipat ca fiind în zona mid-range. Telefonul a fost oarecum o dezamăgire la lansare, având un ecran de 5,5 inci cu o rezoluție de 960 x 540 de pixeli. De procesare se ocupa o combinație între un procesor quad-core tactat la 1,3 GHz, 1GB RAM și o memorie internă de 8GB. Puteți afla mai multe despre LG G3 Stylus pe Playtech aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI