LG ProBeam îți aduce acasă o experiență cinematografică adevărată

LG ProBeam îți aduce acasă o experiență cinematografică adevărată

Fanii experiențelor cinematografice în interiorul căminului vor visa în curând la noul LG ProBeam, un proiector de top dotat cu cele mai noi tehnologii.

Într-o lume ideală, am avea cu toții televizoare de doi metri în sufragerie. În practică însă, respectivele creații sunt destul de scumpe, pe lângă faptul că s-ar putea să întâmpinați dificultăți la a le strecura în casă. Alternativa acestor fantezii implică investiția într-un proiector, preferabil unul HD, cu o lampă puternică și o rată semnificativă de amplificare a imaginii de la distanță mică. Aceasta din urmă este foarte importantă, mai ales dacă aveți o cameră mică și nu vă puteți distanța foarte tare de perete sau de ecranul de proiecție.

LG are deja câțiva ani de când a început să facă valuri în această industrie a proiectoarelor, iar cea mai recentă creație continuă trendul dispozitivelor de top ce se adaptează cu rezultate spectaculoase la cele mai mici spații. LG ProBeam este numele dispozitivului din imaginea de mai sus, iar momentan a fost prezentat doar sub forma unui teaser. Anunțul detaliat vizavi de specificații, preț și disponibilitate va fi făcut la CES 2017, târgul de tehnologie ce se va desfășura în prima lună a anului viitor.

Printre lucrurile care se cunosc deja despre LG ProBeam se numără pulicul țintă și tipul de proiecție utilizat. Acesta va fi un proiector cu un sistem laser avansat dedicat entuziaștilor. Puterea luminoasă de 2000 de lumeni este foarte impresionantă, având în vedere dimensiunile reduse ale ProBeam. Rezoluția nativă va fi Full HD, iar la capitolul funcții avansate va intra Sound Sync Adjustment pentru împerecherea cu boxe Bluetooth fără întârzieri între sunet și imagine. Dacă aveți gadgeturi compatibile cu standardul Miracast, veți avea posibilitatea transmiterii de conținut fără fir către LG ProBeam în vederea proiecției.

La doar 2,1 kilograme, LG ProBeam va fi ușor de transportat dintr-o parte în alta. Până nu aflăm însă prețul de achiziție, este greu de apreciat dacă veți fi dispuși să mergeți cu el la vreo petrecere.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo