LG anunță noua gamă de proiectoare înainte de CES 2016

LG anunță noua gamă de proiectoare înainte de CES 2016

Nu a mai rămas foarte mult timp până la debutul CES 2016, iar cei de la LG își anunță noua gamă de proiectoare.

În cadrul CES 2016, se pare că cei de la LG au de gând să lanseze o nouă serie de proiectoare Minibeam. Cele trei noi proiectoare din gama Minibeam (modelele PH550, PW1000, PW1500) dispun de funcții Bluetooth și Wi-Fi și au la bază design-ul modelelor anterioare din seria Minibeam. Coreenii au modificat însă grosimea, iar noile dispozitive sunt mai subțiri decât cele din generația anterioară.

Noul PH550 permite trimiterea de conținut către proiector de la un smartphone sau tabletă utilizând rețeaua Wi-Fi. Poate fi conectat sistemul audio prin Bluetooth și utilizatorii pot sta deconectați de la rețeaua de curent până la 2,5 ore timp de funcționare, mulțumită acumulatorilor interni.

PF1000U poate proiecta imagini cu diagonala de 100-inch poziționat la o distanță de doar 38cm față de perete sau ecran. De asemenea, trebuie menționat că PF1000U asigură o luminozitate de 1,000 lumeni, consumând extrem de puțină energie. PW1500, de cealaltă parte, este capabil sa afișeze imagini la 1,500 lumeni, fiind cel mai luminos model din întreaga serie de proiectoare. Din câte se pare, acesta este dedicat ”consumatorilor de conținut variat”.

“Suntem foarte încântați de lansarea noilor modele din seria Minibeam la CES 2016. Cu o varietate mai extinsă ca niciodată, proiectoarele LG Minibeam oferă portabilitate extinsă și conectivitate fără fir pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorului”, a spus Brian Kwon, Presedinte și CEO la LG Home Entertainment Company.

Citește și:
Etichete: