LG anunță primele sale boxe care levitează la CES 2017

LG anunță primele sale boxe care levitează la CES 2017

Conceptul de boxe care levitează nu este foarte nou, dar este prima oară când un producător de talia LG cochetează cu astfel de produse. 

În urmă cu câțiva ani, au apărut primele boxe care levitează. Deși nu erau foarte de accesibile și multe au venit de la producători chinezi, acele creații se pare că au parte de un succes de proporții. În orice alte circumstanțe, ar fi un pic ciudat ca sud coreenii de la LG să investească în această categorie de produse.

De-a lungul anilor, LG a creat numeroase produse cu un design mai mult sau mai puțin futurist, dar noua boxă pe care se pregătește să o detalieze la CES 2017 joacă într-o ligă proprie. Aceasta se poate integra cu ușurință în orice încăpere cu un design modern, dar dacă te uiți un pic mai atent la ea, devine imposibil să-ți mai desprinzi privirea.

Aparent, noile boxe care levitează vor fi disponibile în mai multe variante, dar detalii legate de preț sau disponibilitatea nu vor fi făcute publice decât la finele săptămânii viitoare. Perfecte ca subiect de conversație, acestea se bazează pe un câmp electromagnetic pentru a sta în aer. Partea superioară a ecuației, care plutește, este boxa efectivă cu o autonomie de 10 ore. În momentul în care rămâne fără energie electrică, aterizează pe bază și începe să se încarce, fără să fie întreruptă muzica. Baza funcționează ca un subwoofer, pe lângă abilitatea ei de a vă ține boxa în aer.

Subwoofer-ul pare să fie destul de puternic, în parte și datorită combinației de radiatoare pasive. Boxa efectivă este certificată IP67, o particularitate care se traduce printr-o rezistență sporită la intemperii. În plus, este multipoint, oferindu-vă posibilitatea să conectați la ea mai multe telefoane simultan, atât pentru audiție, cât și pentru teleconferință.

Succesul unui astfel de gadget depinde foarte mult de preț, iar dacă acesta nu va fi accesibil, s-ar putea să fie în scurt timp dat uitării. Chiar dacă acestea sunt boxe care levitează, nu ar trebui să depășească cu mult prețul unor boxe Bluetooth obișnuite pentru a ajunge în mâinile multora dintre noi.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo