Om One Orb – prima boxă care levitează ca în filme [VIDEO]

Om One Orb este prima boxă care levitează și dincolo de acest artificiu vizual nu face nimic ieșit din comun.

om one orb

Boxa din imaginea de mai sus levitează pe  pentru un sunet „la înălțime“. Energia și-o ia prin intermediul bazei, iar muzica ajunge la aceasta wireless de la telefon sau tabletă.

În rest, nu e nimic magic când vine vorba de acest gadget. Indiferent cât de impresionant este la prima vedere, este doar o ca multe altele existente deja pe piaţă. Producătorul său se laudă în materialul de marketing cu faptul că ar emite „un sunet care vă va uimi“, dar este foarte probabil ca partea uimitoare să se rezume doar la levitaţie, nu şi la puterea audio.

Descoperă și: FUN’IKI sunt poate cei mai interesanți ochelari inteligenţi pentru iPhone [VIDEO]

Deşi sunt curios cât de mult te învăluie sunetul de la o boxa rotativă, merită reţinut că Om One Orb are totuşi nişte specificaţii decente. Are o putere reală de 3 wați RMS, iar la volum maxim scoate 110 decibeli. Autonomia specificată la volum de 70% este de 15 ore. Diametrul boxei este de 3,6 inci, iar greutatea sa totală se rezumă la 340 de grame. Mai are şi un microfon pentru a folosi boxa ca pe un dispozitiv dedicat de teleconferinţă. Pentru comunicaţii se foloseşte standardul Bluetooth 4.0, iar înălţimea la care levitează este de 3 centimetri.

Producătorul caută să obţină 100.000 de dolari finanţare pentru Om One Orb pe propriul site. Dacă vă aruncaţi acum la o precomandă, preţul este de 180 de dolari. Dacă veţi achiziţiona boxa de Crăciun, când va intra în circulaţie, veţi cheltui 20 de dolari în plus.

speaker-wm

Alexandru Puiu
08:45 13.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video