Lenovo Yoga 710 este sistemul ultra portabil bun și ieftin

Lenovo Yoga 710 este sistemul ultra portabil bun și ieftin

Pe lângă un amalgam de smartphone-uri care mai de care, la MWC 2016, Lenovo a anunțat o nouă serie de sisteme portabile, Lenovo Yoga 710.

Dacă aveați de mult timp în proiect intenția de a investi într-un notebook micuț, ultra portabil la un preț decent, seria Lenovo Yoga 710 include două modele care s-ar putea să se încadreze perfect în acest plan.

Lenovo Yoga 710 este numele dat de cei de la Lenovo unor sisteme de 11, respectiv 14 inci. Deși estetic au foarte multe în comun, când vine vorba de dotări hardware, nu este foarte dificil să vedeți diferențele. Cel mic este mai ușor dar se pretează doar la aplicații de birou, în timp ce fratele său mai mare s-ar putea să fie capabil, într-o oarecare măsură și pe partea de gaming.

Lenovo Yoga 710 în varianta de 14 inci folosește un panou Full HD sensibil la atingere. În funcție de bugetul pe care îl aveți la dispoziție, puteți investi într-o configurație de top cu un procesor Intel Core i7 de generația a 6-a, până la 8GB RAM și un SSD de 256GB. Procesul grafic este un GeForce 940MX de la NVIDIA, ideal pentru a vă juca cele mai noi jocuri de pe piață cu detalii medii sau înalte. Merită de asemenea menționat sistemul audio JBL certificat Dolby, camera web de 1 megapixeli împreună cu conectica generoasă.

Modelul Lenovo Yoga 710 de 11 inci este construit de asemenea în jurul unui panou Full HD de tip touchscreen. În schimb, nu folosește un procesor Intel Core i, ci doar un Intel Core M5, fără opțiune de upgrade pe partea de procesor sau placă video. În schimb, aveți tot un SSD de 256GB și 8GB RAM.

În ceea ce privește prețul pentru cele două sisteme, Lenovo Yoga 710 de 11 inci va începe de la 500 de dolari, în timp ce Lenovo Yoga 710 de 14 inci va începe de la 800 de dolari. Ambele vor fi disponibile începând cu luna iulie a acestui an.