Lenovo Vibe K5 Plus este un mid-range fără pretenții

În cadrul MWC 2016, pe lângă Samsung Galaxy S7 și LG G5, s-au lansat și câteva terminale mid-range, cu specificații bune, dar pentru cei care nu au pretenții foarte mari. Lenovo Vibe K5 Plus este unul dintre acele smartphone-uri.

Chinezii de la Lenovo au reușit să se impună pe piața smartphone-urilor cu Android într-un timp relativ scurt. Au reușit asta cu modele ieftine, dar cu specificații bune și se pare că au de gând să continue pe acest drum.

Compania spune că Lenovo VIBE K5 Plus este un produs creat ”pentru pasionații de muzică și divertisment”. Are un ecran FHD de 5 inch, un procesor octa-core Qualcomm sSnapdragon 616, baterie de 2750mAh care poate fi înlocuită și o memorie internă de 16GB (cu posibilitate de extindere cu card de până la 32GB).

Lenovo VIBE K5 Plus este dotat cu o cameră pe spate de 13MP cu blitz LED și o cameră de față de 5MP cu focus fix. Difuzoarele sunt Dolby Atomos și stereo.

Lenovo VIBE K5 Plus va fi disponibil din martie în țările în care se comercializează smartphone-uri Lenovo, la un pret de 149 USD. De asemenea, există și o versiune K5 mai slabă, care are display HD de 5 inch, și un procesor Snapdragon 415 octa-core, la preț de 129 de dolari.

Etichete: