Lenovo Lemon 3 are un ecran Full HD și un preț absurd de mic

Lenovo Lemon 3 are un ecran Full HD și un preț absurd de mic

Lenovo Lemon 3  este un nou smartphone cu specificații atrăgătoare și un preț foarte mic.

Pentru că piața dispozitivelor de top este saturată de companii precum Apple sau Samsung, foarte mulți producători de aparate, mai noi sau mai vechi, se înghesuiesc pe segmentul low-end și mainstream. Asta înseamnă că avem cu toții de beneficiat de pe urma eforturilor Xiaomi, Oppo, Huawei, Lenovo sau ZTE. Nu de alta, dar companiile de mai sus, împreună cu multe altele mai puțin cunoscute, se află într-o competiție permanentă pentru a vă oferi ceva mai bun la un preț mai mic.

Cel mai recent exemplu al acestui trend detaliat mai sus vine sub forma Lenovo Lemon 3. Terminalul ilustrat mai sus, s-ar putea spune că nu are design foarte original. Cu toate acestea, are multe alte atuuri care să vă convingă în legatără cu faptul că s-ar justifica o achiziție.

Lenovo Lemon 3 este construit în jurul unui ecran Full HD de 5 inci. Sub capotă ascunde o combinație între un Snapdragon 616 de la Qualcomm împreună cu 2GB memorie RAM și un spațiu de stocare intern de 16GB. Este important să rețineți că acesta din urmă poate fi extins cu ușurință prin intermediul unor carduri microSD. Partea de captură se manifestă prin două camere de 13 și 5 megapixeli, pe partea din spate, respectiv partea din față a terminalului. Luând în calcul dimensiunea ecranului și puterea de calcul din spate, bateria foarte generoasă de 2750mAh are mari șanse să vă țină departe de priză aproximativ două zile în condiții de utilizare normală.

Din aceeași ecuație nu lipsește suportul pentru transfer de date ultra rapid prin 4G LTE, suport pentru dual SIM, WiFi, Bluetooth și nu numai. Momentan, la un preț de aproximativ 105 dolari după conversie, Lenovo Lemon 3 nu este disponibil decât în China, dar sunt șanse foarte mari să ajungă și în alte colțuri ale mapamondului, fie pe canale oficiale, fie neoficiale.