08 feb. 2016 | 07:16

Jocuri importante la reducere pe Steam – ”Lunar New Year Sale”

Gaming
Jocuri importante la reducere pe Steam - ”Lunar New Year Sale”

Lunar New Year Sale este un nou eveniment cu ocazia căruia Steam vă oferă jocuri la reduceri substanțiale, iar lista include și titluri destul de recente.

Luna New Year sau Anul Nou după Lună este o sărbătoare foarte importantă într-o mare parte dintre țările asiatice. În occident, aceasta este trecută cu vederea de obicei, dar se pare că cei de la Valve au decis să schimbe acest lucru. Din acest moment, 2016 se pare că va fi primul an în care are loc Lunar New Year Sale.

Ca orice altă sărbătoare sau aniversare celebrată pe Steam, cu ocazia Lunar New Year Sale vorbim de reduceri importante la jocurile voastre cele mai îndrăgite. Astfel, deși lista completă o puteți vedea intrând pe Steam, merită să aveți în vedere câteva titluri mai importante. Premiatul Fallout 4 este disponibil în aceste zile pentru doar 40 de dolari, în timp ce majoritatea celorlalte jocuri scade sub pragul psihologic de 10 dolari. The Talos Principle costă 10 dolari, Company of Heroes poate fi achiziționat cu 9 dolari, în timp ce primul joc din noua serie Tomb Raider costă doar 5 dolari. Întreaga franciză Total War este redusă cu 75%, iar amatorii de Sid Meier’s Civilization vor vedea prețurile jocurilor reduse între 50 și 75%.

Există desigur și câteva excepții de la regulă, precum noul Rise of the Tomb Raider, abia lansat, dar una peste alta, există foarte multe motive să intrați în zilele următoare pe Steam. Perioada de reduceri Lunar New Year Sale pe Steam va dura până pe 12 februarie, ora 10AM. Dacă până atunci nu v-ați terminat cumpărăturile în format digital, ați pierdut valul.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele