Steam Winter Sale – nu ratați reduceri la jocuri video de Crăciun

Steam Winter Sale - nu ratați reduceri la jocuri video de Crăciun

Steam Winter Sale este acea perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă în care vă puteți cumpăra la reduceri jocurile pe care le-ați așteptat întregul an.

Steam este cel mai mare magazin virtual de jocuri din întreaga lume, cu o colecție fabuloasă de titluri mai vechi sau mai noi. Multe dintre titlurile populare lansate în ultima perioadă pentru PC sunt disponibile exclusiv pe Steam. Din fericire, pentru că și cei de la Valve își dau seama cât de exorbitante sunt prețurile la jocuri, de câteva ori pe an organizează sesiuni extensive de reduceri. Pe final de an, avem parte de Steam Winter Sale.

Săptămâna trecută, din greșeală, cei de la Paypal au dat naștere mai multor zvonuri în momentul în care au dezvăluit printr-un newsletter că în aceste zile ar trebui să înceapă perioada reducerilor pe Steam. Mai precis, era trecută data de 22 decembrie. În conformitate cu zvonurile, tocmai a început Steam Winter Sale. Deși azi este deja 24 decembrie, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece sesiunea de reduceri va continua până pe 4 ianuarie 2016 la ora 10 dimineața.

Pentru a nu trece neobservat, anunțul pe marginea campaniei de reduceri a fost făcut într-o manieră cât se poate de pompoasă. ,,Steam Winter Sale începe azi! Pentru următoarele două săptămâni, profitați de avantajul unor discounturi substanțiale la mii de jocuri, aplicații software și cărți de joc exclusive pentru schimb Winter Sale. Evenimentul de anul acesta include pentru prima oară reduceri la benzi desenate, Gingerbread Jake In: North Pole Noir, cu o nouă pagină dezvăluită în fiecare zi.”

În fiecare zi vor fi alternate titluri din mai multe categorii și genuri, iar dacă așteptați de mult să puneți mâna pe ceva, sunt șanse foarte mari să fie la ofertă. Suma va varia semnificativ de la un titlu la altul, iar în unele cazuri va ajunge până la 75%, cu un minim redus de 30%. Pentru a iniția câteva achiziții, grăbiți-vă să intrați acum în magazinul virtual Steam, fie prin intermediul aplicației omonime, fie pe web.

Citește și: