Jocul din Google Chrome de care te poți bucura și atunci când nu ai acces la internet

Jocul din Google Chrome de care te poți bucura și atunci când nu ai acces la internet

Google se pare că a inclus un joc în Chrome, pentru acele momente în care nu aveți acces la internet.

Facebook a demonstrat în urmă cu câteva săptămâni că un joc simplu poate atrage milioane de jucători din toată lumea. Acum, se pare că și Google a inclus un joc în browser-ul său. Care este partea cea mai bună a acestuia? Poate fi jucat chiar și atunci când nu aveți acces la internet. Iar personajul principal este chiar acel dinozaur pe care îl puteți vedea când browser-ul vă informează că nu puteți accesa o pagină anume.

În cazul în care sunteți conectați la web, nu trebuie decât să scoateți cablul sau să vă deconectați de la wireless și să efectuați orice căutare. În acel moment, Google Chrome va afișa cunoscuta imagine cu un T-Rex. În continuare, pentru a vă putea bucura de joc, apăsați pe butonul de spațiu, iar dinozaurul va începe să alerge. Scopul este să săriți peste obstacolele reprezentate de cactuși, apăsând pe butonul spațiu.

În mod evident, jocul este relativ simplu, dar devine mai greu cu cât progresați mai mult. L-am încercat câteva minute, iar singurul lucru pe care îl pot spune, deocamdată, este că trebuie să aveți grijă când apăsați pe buton. Pentru a efectua o nouă săritură, dinozaurul va trebui să aterizeze, astfel că nu are rost să apăsați pe spacebar în timp ce el se află în aer.

Jocului lansat de cei de la Facebook în urmă cu doar câteva zile nu i-a luat foarte mult să crească în popularitate. Milioane de persoane ar fi jucat deja baschet pe Facebook Messenger, pornind nu mai puțin de 300 de milioane de sesiuni. Iar numărul acestora crește în continuu. Pentru a accesa jocul, nu va trebui decât să intrați în aplicație și să trimiteți emoticonul cu o minge de baschet unui prieten. Pentru a-l accesa, va trebui să faceți click pe pictograma cu emoticonuri de lângă butonul ”Like”, iar apoi să accesați secțiunea marcată printr-un clopot.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: