Facebook îți dă posibilitatea de a juca baschet în Messenger

Facebook îți dă posibilitatea de a juca baschet în Messenger

Facebook a inclus un nou joc în aplicația sa de mesagerie.

În cazul în care erai nerăbdător să vezi un nou joc în aplicația de Facebook Messenger, vei fi bucuros să afli că rețeaua socială îți dă acum posibilitatea de a te juca baschet. Pentru a putea intra în joc, nu va trebui decât să intri în aplicație și să trimiți emoticonul cu o minge de baschet unui prieten. Pentru a-l accesa, va trebui să faceți click pe pictograma cu emoticonuri de lângă butonul ”Like”, iar apoi să accesați secțiunea marcată printr-un clopot.

După ce ați trimis mesajul, nu va trebui decât să faceți click pe mingea de baschet și veți fi imediat transportați către jocul respectiv. Acum, trebuie să menționăm că nu este vorba despre un joc de baschet în adevăratul sens al cuvântului. În schimb, veți avea posibilitatea de a arunca la coș prin glisarea cu degetul pe ecran de jos în sus. După fiecare coș înscris, aplicația va afișa un emoticon fericit.

Eu nu am reușit, pentru moment, decât 4 coșuri succesive, dar Verge menționează că după o serie de 10 aruncări de succes, coșul va începe să se miște. În urmă cu câteva zile, Facebook a introdus și jocul de șah în Messenger. Pentru a iniția un joc de șah cu un prieten pe Facebook Messenger este suficient să tastați @fbchess play în fereastra de dialog și să apăsați pe enter. Instant, persoana cu care discutați va câștiga dreptul de a muta prima piesă.

Piesele au asociate inițialele cuvintelor aferente din limba engleză pe sistemul P – Pawn sau Pion, K – King sau Rege, Q – Queen sau Regină, B – Bishop sau Nebun, R – Rook sau Tură, N – Knight sau Cal. Pentru a muta o piesă trebuie să introduceți @fbchess urmat de inițiala piesei și noua sa poziție în format coloană/linie. În momentul în care ați apăsat pe Enter, programul va ști exact despre ce piesă este vorba. De exemplu, @fbchess Pd4 va muta un pion în poziția D4.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI