Ultimul joc pe Facebook Messenger este mai popular decât s-ar fi crezut

Ultimul joc pe Facebook Messenger este mai popular decât s-ar fi crezut

Baschetul pe Facebook Messenger a devenit un joc extrem de popular în această săptămână.

Jocului lansat de cei de la Facebook în urmă cu doar câteva zile nu i-a luat foarte mult să crească în popularitate. După cum scrie și site-ul The Next Web, milioane de persoane ar fi jucat deja baschet pe Facebook Messenger, pornind nu mai puțin de 300 de milioane de sesiuni. Iar numărul acestora crește în continuu. Situația nu ar trebui să mire pe nimeni.

Pentru a putea intra în joc, nu va trebui decât să intri în aplicație și să trimiți emoticonul cu o minge de baschet unui prieten. Pentru a-l accesa, va trebui să faceți click pe pictograma cu emoticonuri de lângă butonul ”Like”, iar apoi să accesați secțiunea marcată printr-un clopot.

După ce ați trimis mesajul, nu va trebui decât să faceți click pe mingea de baschet și veți fi imediat transportați către jocul respectiv. Acum, trebuie să menționăm că nu este vorba despre un joc de baschet în adevăratul sens al cuvântului. În schimb, veți avea posibilitatea de a arunca la coș prin glisarea cu degetul pe ecran de jos în sus. După fiecare coș înscris, aplicația va afișa un emoticon fericit.

Eu nu am reușit să trec decât de pragul de 20 de coșuri consecutive. După cele de 10, coșul începe să se miște, după 20 de puncte viteza crește, iar după 30 de puncte, coșul se mișcă și pe diagonală.

Citește și: