Iron Man „în buget”: un student a construit un costum demn de Tony Stark, la un preț rezonabil

Iron Man în buget: un student a construit un costum demn de Tony Stark, la un preț rezonabil

Dacă ești fan Marvel, ne vine greu să credem că nu ți-ai imaginat niciodată cum ar fi să ai un costum de Iron Man, chiar și pentru o singură zi.

Vimal Govin Manikandan este un student indian la inginerie, care s-a gândit să își transforme fantezia în realitate. Prin urmare, a construit un costum de Iron Man cu ajutorul unui exoschelet. Poate că nu zboară, nu se deplasează foarte ușor și nici nu are un Jarvis extrem de inteligent, dar Manikandan și echipa sa au găsit o metodă destul de interesantă de controlare a costumului, iar ideea lor are potențial. Puteți vedea în clipul de mai sus cum funcționează.

Manikandan a spus că ideea i-a venit grație filmelor hollywoodiene de acțiune, în special blockbusterului Avatar, în care am putut vedea astfel de invenții create pentru a fi folosite de armată. Exoscheletul cântărește cam 100 de kilograme și poate ridica aproximativ 150 de kilograme. Partea cea mai interesantă e că exoscheletul l-a costat pe Manikandan doar 750 de dolari pentru a-l construi. Partea proastă e că e foarte greu, așa că orice mișcare e destul de dificilă. În plus, funcționează pe bază de baterii, așa că sunt șanse slabe să dureze foarte mult.

Acesta nu este, oricum, primul exoschelet de acest tip construit de Manikandan. Mai jos puteți vedea prima sa invenție, la fel de impresionantă. Tânărul spune că și-ar dori ca invențiile sale să fie folosite, la un moment dat, de armată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: