iPhone 8 ar putea fi fabricat din sticlă pentru a permite încărcarea wireless

iPhone 8 ar putea fi fabricat din sticlă pentru a permite încărcarea wireless
11:35 24.11.2016

iPhone 8, următorul telefon al celor de la Apple, ar putea beneficia de reîncărcare wireless.

Numeroase zvonuri în legătură cu iPhone 8 au apărut pe internet. Cele mai multe dintre acestea aveau legătură cu ecranul dispozitivului (se presupune că Apple va face pasul către ecranele OLED). Însă cel mai recent dintre acestea, preluat și de către site-ul Slashgear, menționează un lucru foarte interesant în legătură cu design-ul terminalului.

Astfel, iPhone 8 ar urma să fie fabricat în mod exclusiv din sticlă, pentru a permite încărcarea wireless. După cum probabil știți deja, și telefoanele construite din metal pot fi încărcate fără fir, însă producătorii trebuie să accepte o serie de limitări. Apple, de cealaltă parte, vrea să evite toate aceste lucruri, iar în cazul în care ar include tehnologia wireless charging, încărcătoarele ar urma să fie furnizate în mod exclusiv de către Pegatron.

În urmă cu ceva vreme,  Tai Jeng-wu, președintele companiei Sharp, a făcut o declarație revelatoare în această privință. Sharp fabrică ecrane pentru iPhone-uri, iar președintele spune că ”iPhone a evoluat și acum va face trecerea de la LTPS (low-temperature poly-silicon) la ecrane OLED”.

Alte zvonuri au vorbit deja despre existența a trei telefoane, dar știrile de până acum susțineau că doar unul dintre cele trei modele ar fi ”premium”. Sursele informațiilor respective aparțin unui lanț de aprovizionare ce lucrează cu Apple, iar acestea susțin că trei mărimi de ecran vor fi disponibile. Cel mai mic iPhone 8 va avea un display de 4,7 inci, iar cel mai mare va avea o diagonală de 5,5 inci. Va exista și o dimensiune intermediară, cea de 5 inci.

Apple a angajat ingineri cu experiență în domeniul încărcării wireless, de-a lungul ultimelor luni. În luna mai, compania a angajat doi ingineri de la uBeam, un startup care se concentrează pe soluții de încărcare wireless, care folosește unde ultrasonice pentru a încărca dispozitivele electronice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI